Enis Bešlagić oglasio se nakon godinu dana bez posla: Od glume se ne može živjeti

Enis Bešlagić oglasio se nakon godinu dana bez posla: Od glume se ne može živjeti

Foto: Instagram

ENIS BEŠLAGIĆ više od godinu dana nije se pojavljivao u medijima, niti je angažiran na filmskim, kazališnim ili tv projektima. Ekskluzivno za Avaz sad je progovorio, nakon što je posljednjih nekoliko puta molio za razumijevanje.

>>Gdje je nestao Enis Bešlagić? "Oni ga žele uništiti zato što je rekao istinu"<<

Na putu za Frankfurt, između ostalog, poručio je da se od glume ne može živjeti. "Gledam i nastojim i neke druge stvari raditi. Glumci su uvijek radili nešto drugo uz glumu, jer od te profesije se ne može preživjeti. Iskreno, volim menadžerske, ekonomske stvari, ma sve me zanima, pa zašto se ne okušati u nečem drugom", rekao je.

 

Eto kako može biti lijepo😊

A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi) on

"S druge strane, dobra komunikacija i retorika daje vam šansu da probate nešto drugo osim onoga čime se trenutno bavite. Nije nužno usmjeriti se samo na ono što ste upisali i završili. Jednostavno, u životu se nekad desi preokret i profesija postane hobi, a hobi postane profesija. Uglavnom, čovjek se usmjeri ka nečem sasvim drugom", dodao je.

 

Brat je to!! #nikolakojo #kriza

A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi) on

U nastavku je otkrio i da u Frankfurtu u subotu organizira događaj pod nazivom "Večer Bosne i Hercegovine". "Druženje će biti u subotu, a već u ponedjeljak vraćam se kući, u Sarajevo" govori te dodaje da i dalje živi na relaciji BiH – Hrvatska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara