Enis Bešlagić vraća se na TV: "Mnogi će me sad pitati kako to da mi je do smijeha i zezancije"

Enis Bešlagić vraća se na TV: "Mnogi će me sad pitati kako to da mi je do smijeha i zezancije"

Foto: Instagram

NAKON što se nedavno oglasio poslije godinu dana bez posla, Enis Bešlagić na proljeće bi se trebao vratiti na male ekrane. Naime, s Joškom Lokasom Bešlagić radi na novom autorskom projektu, a u pitanju je kviz, piše Avaz.

Kviz bi trebao biti sniman u produkciji HRT-a i trebao bi biti emitiran na prostoru cijele regije. "Na proljeće bi trebalo početi snimanje i prvi put na našim prostorima se nešto takvo radi. Natjecatelji u studiju bit će publika, znači oni koji dođu gledati kviz faktički će se i natjecati", pojasnio je Bešlagić.

>>Gdje je nestao Enis Bešlagić? "Oni ga žele uništiti zato što je rekao istinu"<<

Istaknuo je kako će kviz biti namijenjen svima, od sedam do 77 godina. "Cilj nam je da zabavimo ljude, a toga nam nedostaje jer danas se svi samo bave tko će kome i kako naškoditi. Sada vladaju podjele na ove, na one. Pratim ljude i vidim da imaju tu konstantnu depresiju, koju barem u nekoj mjeri kvizom želimo izliječiti. Mnogi će ovaj moj korak prokomentirati i reći kako to da mu je sad do smijeha i zezancije. Sve to govori da smo jednostavno svi uvučeni u tu bolest društva zvanu depresija i tako drugi nama najlakše vladaju", kaže Bešlagić.

 

Sve je to i tvoje i moje, pravo na domovinu 😊

A post shared by Enis Bešlagić🎭 (@beslagicenis_jedini_pravi) on

Osim rada na kvizu, Bešlagić je otkrio i kako planira snimiti autorsku seriju i da će biti dio hrvatskog glazbenog showa "Zvjezdice".

 

Simba☺️

A post shared by Enis Bešlagić🎭 (@beslagicenis_jedini_pravi) on

"Nadam se da ću se sve više baviti autorskim projektima, a s druge strane stoji i ovaj biznis s čokoladicama. Odlučio sam raditi autorske projekte, ali ću se i glumi vraćati projektima koji me zanimaju i koji zadovoljavaju moj umjetnički život", pojašnjava.

"U proteklom vremenu sam dosta ponuda odbio. Ne želim snimati projekte ratne tematike i mračne filmove, više bih volio nekih pozitivnih priča i komedije, jer je mrak svakako oko nas. Ovdje nema kuće koja nema neki svoj problem i svoju muku. Samo neka nije pretenciozno, bitno je da je komično, mi ćemo se truditi da ljude nasmijemo", zaključio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara