Erotski show u Bakagi: Šlag, vrući poljupci i skidanje do kraja!

Erotski show u Bakagi: Šlag, vrući poljupci i skidanje do kraja!

PRELIJEPA seksepilna crnka sinoć je u klubu Bakaga dovela do ludila sve ljubitelje obnaženih grudiju i zaobljene stražnjice. Tek oko dva ujutro striptizeta je stala na podij u ružičastom kompletiću te se počela, na oduševljenje muškaraca, ali i žena, lagano razodijevati. Predivno oblikovanog tijela i duge kovrčave crne kose djevojka je izuzetno profesionalno i s velikim užitkom odradila nezaboravni striptiz show. 

Sjajnu koreografiju upotpunile su dvije dame iz publike koje je striptizeta iskoristila za svoj performans. Naime, s jednom se djevojkom strastveno ljubila oko pola minute (što je bilo dovoljno da frajeri totalno polude), da bi kasnije, kada se potpuno skinula, obje bradavice premazala šlagom i zamolila drugu djevojku iz publike da ih poliže. Takvo trganje za mjesto u prvom redu može se vidjeti jedino posljednji dan za prijavu poreza na Poreznoj upravi. 

Nekoliko stotina nabrijanih klinaca, ali i starijih ljubitelja golotinje pozorno su pratili dvadesetominutni performans nakon kojeg su s potpunom zbrkom u glavi otpuzali nazad do šanka kako bi "malo došli k sebi". Striptizetu se, doduše, moglo i bolje podržati - u jednom je trenutku bila primorana pozvati goste na pljesak, zanemarimo li uspaljene momke iz prvog reda s mobitelima u ruci koji su sve snimili kako bi kasnije mogli "dobro prostudirati cijelu stvar". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put sam na striptizu i predobro je! Uf! Dobra je, dobra je!", jedva je do daha dolazio 50-godišnji promatrač iz prvog reda koji je cijeli nastup snimao s mobitelom, a dvije lezbijke koje su već svima dobro poznate kao redovite posjetiteljice striptiza za ovu su crnku rekle kako "ima sve što vrhunska striptizeta treba imati – lijepe sise, napaljujuću picu, sjajan stav i uzbudljivu koreografiju".

Više fotografija sa sinoćnjeg erotskog showa u Bakagi pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

Lana Vukičević
Foto: Goran Perešin

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara