Ervin komentirao Barbarin status na Facebooku - tek onda je pokrenuo lavinu

Ervin komentirao Barbarin status na Facebooku - tek onda je pokrenuo lavinu

Foto: Facebook

IAKO je Big Brother završio, bivši stanari i dalje intrigiraju javnost. Kako se sestre Šegetin, Ervin i pobjednik showa Darko i dalje druže nakon kraja showa, mnogi su pomislili kako je atraktivna Riječanka popustila udvaranju Sarajlije.

Barbara izgleda ipak ljubi nekog drugog, a na svojem Facebooku podijelila je status koji je podigao pravu raspravu. "Nije bitno šta je rečeno, nego 'ko je rekao", poručila je - na što se nadovezao i sam Ervin.

"Barbara i Tina su djevojke koje puno cijenim i koje vrijede puno. Zasigurno najveći kvaliteti koje poznajem kao što sam i govorio, one su uzor svim djevojkama, svi komentari loši su znaci ljubomore i ljudske zlobe", komentirao je Ervin. 

Nije bitno sta je receno, nego 'ko je rekao 󾍒󾌴󾓵

Posted by Barbara Šegetin on Monday, January 25, 2016


Tada je tek krenula lavina komentara.

 

A photo posted by Ervin Mujakovic (@ervinmujakovic) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa


"Čuj ovog Ervina. Ne zna 2 rečenice složit", "Neš umočit", "Ervine šta ti znači šta si zgodan i nabildan kad ne znaš ni preko tastature sastaviti normalnu rečenicu, a načupavat si se počeo na najjače baš me zanima do kad ćeš bit tak napuhnut", "Ma ljudi moji,je li bitno ko će "umočit", šta, di, kako... ovo postaje "Dosjei X", samo šta je Barbara pokazala svu veličinu svoju, izdigla se iznad vas i ima pravo, a ja se čudim odakle ti snaga da se i šališ i odgovaraš im!? Meni ih je drago vidit skupa, Barbaru, Tinu,Darka, Ervina, jer prijateljstvo se ne može kupit", samo su neki od komentara.

Izgleda da svatko ima nešto za reći kada su bivši stanari BB kuće u pitanju.

Na svu raspravu Barbara je samo kratko poručila: "Fantastična četvorka Ervin Mujakovic, Tina Šegetin i Darko Spejko"

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara