EU unijela razdor u Big Brother: Nemeš ne želi biti član zajednice, Nirmal se buni

EU unijela razdor u Big Brother: Nemeš ne želi biti član zajednice, Nirmal se buni

Foto: Emotion

VISOKE predstavnike EU-a u Big Brother kući danas je dočekao obilan doručak. Soraja, Ema i Horvat uz ukusan obrok danas su se pripremali na najgore. Zbog činjenice da će ukućani morati spavati u vrećama za spavanje, došlo je do veliko negodovanja protiv članova EU. Zbog toga su članovi EU odlučili sazvati skupštinu koja se održala nakon doručka. Ema, Horvat i Soraja razmišljali su se o tome koga da uzmu u savez, a dvoumili su se između Lestera i Nikole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon doručka, održala se skupština, a iako sudjelovanje nije bilo obavezno, na skupštini su se pojavili svi ukućani. Soraja i Ema jako dobro su se snašle vodeći sastanak, a Horvat je bez riječi promatrao skupštinu. Na njoj se Nemeš izjasnio kako ne želi biti član EU, a Nirmala je zanimalo zašto je baš Ema počasni član te zajednice.

Iako su se tenzije donekle smirile, Nirmal i dalje ne odustaje te izbjegava članove te zajednice. Otkad se preselio s otpada, najbliži je s Marijanom i Bojanom, a boji se kako će ostali ukućani reagirati na njegovu bliskost s dvije dame. Nirmal je jako razočarao Horvata, koji je to i rekao Marijani, a smatra također da se oko nje stvara klan kojeg ni sama nije svjesna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara