Euro Camp Jeep 2006: Oboren europski rekord

Euro Camp Jeep 2006: Oboren europski rekord

PRVI put u 60-godišnjoj povijesti Euro Camp Jeep je prešao granice Europske Unije i odmah ostvario rekordan uspjeh. Tijekom proteklog vikenda Istru je pohodilo preko 500 Jeep vozila iz dvadeset i triju zemalja i više od 1.200 sudionika, čime se Hrvatska još jednom pokazala kao pravi domaćin koji ima što ponuditi.

Jeep, ime koje predstavlja legendarna američka terenska vozila, godinama je sinonim za poseban način života - Jeep lifestyle. Središnji događaj svakako je Euro Camp Jeep koji je nakon Španjolske, Italije, Austrije i Francuske posjetio i Hrvatsku.

Istomišljenici okupljeni oko američke ikone zadržali su se puna četiri dana, od 5. do 8. srpnja, u Istri, a kao baza najvećeg okupljanja terenskih vozila jedne marke u Europi poslužio je Umag.

I Hrvatska je imala svoje predstavnike u tom značajnom događanju. Četvrtu godinu zaredom hrvatski tim, s ukupno 25 vozila, činili su članovi Jeep kluba Hrvatska i novinarske ekipe pod okriljem Euroline-a.

Članovi Jeep kluba Hrvatska te pripadnici Jeep klubova iz dvadesetak europskih zemalja sudjelovali su u događanju osmišljenom kako bi svi imali priliku iskusiti snagu Jeep vozila, slobodu i entuzijazam vezan uz marku Jeep.

Maštovite aktivnosti kao što su Jeep Raid, Jeep Academy, Jeep Quad, Jeep Istrian Tour, Jeep Kayaking, Jeep Horse, Jeep Adriatic Experience, Jeep Trial i Jeep Kids organizirane su kako bi svi mogli uživati u avanturi i jedinstvenom osjećaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim aktivnog uživanja u predivnoj prirodi i krajolicima svaku noć se u Jeep selu slavilo uz atraktivan zabavni program i nastupe estradnih izvođača.

Posebnost ovogodišnjeg Campa bilo je pretpremijerno prikazivanje novog Jeep Wranglera, koji će europsku premijeru doživjeti tek u listopadu na pariškom autosalonu.

Organizator je u znak zahvalnosti za gostoljubivost Hrvatskim šumama darovao posebno izgrađen Jeep Adventure poligon, upotpunjen svom potrebnom opremom, kako bi i ubuduće mogao služiti izletnicima.

M.N.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara