Eva Mendes na rehabilitaciji zbog uloge ili pijače?

KAD SE glumica i model Eva Mendes u siječnju ove godine prijavila u kliniku za odvikavanje Cirque Lodge u američkoj državi Utah, nikome nije bio jasan njezin potez jer se do tad Evino ime nikad nije spominjalo u kontekstu narkomanke ili alkoholičarke.

U to je vrijeme njezin glasnogovornik rekao da u kliniku odlazi "iz osobnih potreba", međutim, nitko nije rekao ni riječi o tome od čega se Eva, zapravo, odvikava. Srećom, talentirana glumica nema problema s ovisnošću, već se navodno na taj način pokušala što bolje upoznati s ulogom narkomanke Terese Mendoz koju glumi u filmu "Queen of the South".

John Kirby: Takve su pripreme normalne

U akcijskoj drami Jonathana Jakubowicza, Mendesova glumi djevojku koja nakon ubojstva njezinog dečka narkomana iz Meksika bježi u Španjolsku gdje postaje vodeća krijumčarka drogom. Nije poznato jesu li i njezini partneri iz filma, Josh Hartnett i Ben Kingsley, također prolazili neke centre kako bi se što bolje "ufurali" u likove koje glume. Film je trenutačno u fazi snimanja, a lokacija snimanja je smještena u Meksiko.

Prema riječima holivudskog učitelja glume, Johna Kirbyja, glumcima je takva priprema za uloge sasvim normalna, štoviše, poželjna ukoliko žele biti potpuno uvjerljivi. Upravo Kirby nerijetko potiče svoje učenike na takve poteze jer smatra da "nema bolje pripreme od osobnog suočavanja s likom kojeg netko glumi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I iz modne kuće Calvin Klein nasjeli na foru

Čak su i iz modne kuće Calvin Klein, čije je Eva zaštitno lice, nasjeli na foru s rehabilitacijom tad joj poručivši "da ju podupiru u teškom razdoblju, te da poštuju njezinu odluku u potrazi za stručnom pomoći". Prema svemu sudeći, pitanje je da li Mendesova doista bila u klinici zbog uloge, ili je to samo dobar paravan da se ogradi od osude javnosti zbog problema s narkoticima.

34-godišnja kubansko-američka glumica se tijekom prošle godine pojavila u četiri filma, a prije nego je sjajno odglumila kako je "narkomanka na liječenju", Eva se našla na AskMen-ovoj listi "99 najpoželjnijih žena na svijetu za 2008. godinu", te pozirala obnaženih grudiju za talijansko izdanje časopisa Vogue.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara