Evo kako je Doris Pinčić Rogoznica izgledala kad se tek proslavila

Evo kako je Doris Pinčić Rogoznica izgledala kad se tek proslavila
Screenshot: Nova TV

DORIS PINČIĆ ROGOZNICA napušta RTL i prelazi na HRT. Time zatvara krug nacionalnih televizija jer je na RTL prešla s Nove TV.

>>>Doris Pinčić Rogoznica oglasila se na Instagramu nakon odlaska s RTL-a

Danas je Doris primarno voditeljica, no gledatelji su je 2011. godine upoznali kao glumicu. Njena najpoznatija uloga je ona naslovna u seriji Larin izbor.

Prije te uloge Doris je diplomirala glumu i lutkarstvo na osječkoj Akademiji. Larin izbor donio joj je ulogu i u filmu Larin izbor: Izgubljeni princ. Pojavila se i u serijama Vatre ivanjske i Horvatovi te u filmovima Zbog tebe i Fuck Off I Love You.

Radijska voditeljica postala je 2013. godine, a nakon toga počela je voditi RTL-ove showove poput Zvijezda, Zvjezdica i Tri, dva, jedan - kuhaj!.

Od 1. veljače počinje njena suradnja sa Zabavnim i Mozaičnim programom HRT-a. Zasad su u planu voditeljski angažmani u popularnoj emisiji Dobro jutro, Hrvatska, kao i vođenje većih HRT-ovih projekata, među kojima je prvi u nizu upravo vođenje ovogodišnje Dore, stoji u priopćenju HRT-a.

"Nakon gotovo šest godina rada na RTL televiziji, koji je za mene bio iznimno dobra platforma za učenje tv zanata i stjecanje iskustva, mogu im reći samo jedno veliko hvala. Naša je suradnja uistinu bila više nego korektna, s obje strane, putem sam tamo stekla i brojne prijatelje, i to razdoblje smatram najljepšim do sada u mom profesionalnom životu. Ipak, vjerujem da sreća prati hrabre, i da ponekad treba izaći malo i iz tzv. zone komfora, te ispitati svoje granice i mogućnosti, pa sam stoga rado prihvatila novi izazov i ponudu koja mi je stigla s Prisavlja. HRT kao javni servis po mom mišljenju nudi vrtlog mogućnosti za stjecanje novih iskustava i veselim se svemu što je pred nama. A nadam se, najviše na dobrobit naše publike", rekla je voditeljica za HRT.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara