Evo zašto Ana Ivanović ne želi Novaka Đokovića na svojoj svadbi

Evo zašto Ana Ivanović ne želi Novaka Đokovića na svojoj svadbi

Foto: Instagram

MEĐU gostima na vjenčanju Ane Ivanović i Bastiana Schweinsteigera navodno neće biti Novak Đoković. Prema pisanju srpskog Kurira, Ana kolegi vraća milo za drago, jer on nije zvao nju kad se ženio pa ni ona neće njega.

Ana je prema pisanju srpskih medija prije vjenčanja došla u Srbiju, gdje je uživala s bratom, ocem i majkom te su pozivali goste na svadbu, koja bi se trebala održati u Veneciji, a srpski i njemački mediji nagađaju da bi to mogli biti danas. U tom slučaju Novak ne bi mogao doći čak i da je pozvan, jer u Parizu igra finale Roland Garrosa protiv Škota Andyja Murraya.

Potom je obitelj Ivanović otputovala na odmor u Španjolsku, gdje im se pridružio Schweinsteiger.

Izvor blizak tenisačici novinarima je ispričao da je Ana ljuta na Novaka jer je nije pozvao na svoju svadbu, iako su među gostima bile mnoge teniske zvijezde. S druge strane, Ana je u nekoliko navrata rekla da su joj draži Roger Federer i Rafael Nadal, a godinama nije viđena da na tribinama prati Đokovića.

"Ne mogu garantirati da ću pobijediti, ali dat ću 100 posto od sebe. Primjer za to je Nadal, on je tenisač kojem se divim. Uvijek daje maksimum od sebe", rekla je, dok je u drugoj prilici dodala da joj je najdraži tenisač Federer.

Zanimljivo je i da Novak prati Anu na Instagramu, no ona njega ne. Kad su britanski mediji napali Đokovića, pogrešno tumačeći njegovu izjavu o tome trebaju li muškarci i žene isto zarađivati u tenisu, i Ana se osvrnula na to.

"Govori se da muškarci igraju na tri dobivena seta, a mi na dva, no koliko smo puta mi na terenu i dulje od dva data", napisala je tada na društvenim mrežama. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara