Evo zašto je Rihanna odbila nastupiti na poluvremenu Super Bowla

Evo zašto je Rihanna odbila nastupiti na poluvremenu Super Bowla
Foto: Instagram

POPULARNA pjevačica s Barbadosa Rihanna odbila je nastupiti u poluvremenu finala doigravanja američke profesionalne lige u američkom nogometu (NFL) Super Bowlu, koji će se održati 3. veljače sljedeće godine u Atlanti, a kao razlog je navela neslaganje s odnosom lige prema igračima koji su svoj prosvjed prema rasnoj nejednakosti u SAD-u odlučili iskazati klečanjem tijekom intoniranja himne prije početaka utakmica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Prema navodima američkih medija Rihanna je svojim odbijanjem nastupanja tijekom najgledanijeg svakogodišnjeg sportskog događaja u SAD-u željela iskazati potporu Colinu Kaepernicku, prvom igraču koji je odlučio klečanjem izraziti neslaganje s brutalnim tretmanom policije prema crncima i manjinama u SAD-u, a koji zbog takvog svog stava već dvije godine ne može pronaći angažman u NFL-u.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

also.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Tjednik US Weekly pozivajući se na anonimni izvor piše kako su i NFL i televizijska kuća CBS, koja ima prava prijenosa sljedećeg Super Bowla, imali veliku želju da upravo Rihanna nastupi u poluvremenu utakmice, ali je ona to odbila zbog kontroverzi vezanih uz klečanje igrača i neslaganja sa stavom NFL-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara