Fabijan Šovagović i Rade Šerbedžija dobili zvijezde u " ulici slavnih"

DVOJICA velikana hrvatskog glumišta, Fabijan Šovagović i Rade Šerbedžija dobili su svoje zvijezde na poznatoj opatijskoj šetnici Slatini. Obojica su bili nominirani u kategoriji Kultura i umjetnost u sklopu spomenutog projekta, a od ukupno 10 nominacija, koje je predložila Komisija za nominacije, građani Hrvatske su putem javnog glasovanja zvijezde dodijelili Šovagoviću i Šerbedžiji.

Dobitnike zvijezda, odnosno laureate, na konferenciji za medije objavio je gradonačelnik Opatije Amir Muzur. Uz gradonačelnika na konferencije su bili, autor projekta Danijel Koletić i izvršna direktorica NCL media grupe Iva Biondić.

Tom prilikom predstavljena je suradnja na području medijskog pokroviteljstva projekta od strane časopisa Extra te podrška od strane tjednika Nacional i News magazina. "Hrvatsku ulicu slavnih" kroz medijsko pokroviteljstvo podržavaju još Večernji list, 24 sata i Narodni radio.

Svečano otkrivanje zvijezda našim slavnim glumcima, Fabijanu Šovagoviću i Radi Šerbedžiji održat će se 12. rujna na opatijskoj šetnici Slatini, gdje se očekuje dolazak članova obitelji Šovagović te Rade Šerbedžije.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara