Fani Stipković: Najbolje sam se provela u Madridu, dočekala sam Novu na stolu

Foto: Borna Čavrag/Index

SANJA DUGGAN i Fani Stipković zabavljale su se danas na božićnom domjenku Cro A Portera. Lijepa Sanja otkrila nam je kako će provesti blagdane. "Provest ću ih u Hrvatskoj, s obitelji, vrlo tradicionalno. Jako volim Božić u Zagrebu, budući da sam dosta godina radila vani, to mi je baš pofalilo. To božićno razdoblje je baš najljepše. Kitit ćemo bor, jest će se neka božićna, fina hrana", ispričala je Duggan.

"Lennon se veseli praznicima"

Njezin četverogodišnji sin Lennon jako se veseli blagdanima. "On se veseli, već piše pisma Djedu Božićnjaku. Naravno, on još u to vjeruje, a skoro i ja", kroz smijeh je ispričala poduzetnica. "Za Novu godinu još ništa nisam isplanirala. Najbolji doček dosad bio mi je u Los Angelesu gdje je bila cijela moja obitelj i svi prijatelji, svi su se skupili kod mene u kući. Imali smo karaoke i pjevali. Bilo je baš jako lijepo. Nisam donijela nikakve novogodišnje odluke, samo želim puno zdravlja sebi i svojoj obitelji. Kad to imaš, imaš sve", zaključila je Sanja.

Fani: U Madridu sam jednu Novu godinu dočekala na stolu

Njezina prijateljica Fani Stipković također nam je otkrila kako će provesti blagdane te što si želi u 2012. "Moja obitelj će doći tu, kao i svake godine, a za Novu godinu obično otputujem. Još uvijek ne znam kakvo će biti stanje, nisam ništa isplanirala, možda odem s ekipom u Europu dva, tri dana. Taj period mi ne predstavlja ništa posebno jer mi na televiziji nemamo praznika. Dan nakon Nove godine radim tako da ću pokušati nešto iskombinirati. Dobar mi je doček bio jedne godine u Madridu. Znam da sam se stvarno bila zabavila, na stolu, opuštena u Buda baru. Bilo mi je genijalno, bila sam s dvije prijateljice, doček je bio fenomenalan. Dobro sam se jednom prilikom provela i u Rimu", ispričala je Fani.

"U depresiji sam već mjesec dana"

"Svaki dan imam neke želje, nemam sad neke posebne. Ovaj prosinac će mi biti isti kao svaki drugi mjesec. Dokazano je da postoji postblagdanska depresija, ne želim patiti i od toga. Već sam mjesec dana u depresiji jer nema sunca i izvlačim se iz toga, ne želim se izvlačiti i iz postblagdanske depresije onda", zaključila je simpatična Fani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara