Fanovi je napali zbog fotke na kojoj je potpuno gola: "Ne možeš to raditi"

Fanovi je napali zbog fotke na kojoj je potpuno gola: "Ne možeš to raditi"
Foto: Instagram

LINDSAY LOHAN, koja je najavila povratak vlastitim MTV showom "Lohan Beach Club", a koji počinje emitiranje ovaj mjesec, našla se na udaru fanova jer je pozirala gola.

Zvijezda "Opasnih djevojaka" sa svojih 7,1 milijuna pratitelja podijelila je rođendansku fotografiju, za koju je pozirala gola na kauču, a koja je izazvala različite reakcije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ysl #thankyounext #playboy 🥰

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Lohan, koja "istražuje" muslimansku vjeru od 2016. godine, pratitelji su kritizirali zbog "nepoštivanja religije". 

Prošle godine fotkali su je kad je hodala New Yorkom i nosila Kuran u rukama, a na Tjednu mode pojavila se noseći hidžab, no nikad nije potvrdila da se preobratila na Islam. Zvijezda, kojoj na Instagramu u potpisu stoji "Salam Alejkum" (mir s vama), na društvenim mrežama često dijeli i druge islamske fraze.

"Ako si muslimanka ne možeš objavljivati gole fotografije", "čitala si Kuran... Kuran ne uči ovo", "ovo je zbilja neprihvatljivo, a čak sam pomislila da ćeš se promijeniti jer cijeniš Islam", samo su neki od komentara njezinih nezadovoljnih pratitelja.

No mnogi su joj i stali u obranu. "Kad drugi to rade onda je u redu, ali kad se Lindsey skine, onda to nekoga vrijeđa?", jedan je od takvih komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara