Fanovima je ovo urnebesno: Evo tko je proglašen ocem Meghaninog djeteta

Fanovima je ovo urnebesno: Evo tko je proglašen ocem Meghaninog djeteta
Foto: Hina

ŠPANJOLSKI zabavni program Cuentamelo Ya! je prilikom prikazivanja priloga o rođenju djeteta Meghan Markle i princa Harryja napravio mali gaf.

U trenutku kada je princ Harry držao malenog Archieja Harrisona Mountbattena-Windsora, novinar je umjesto da kaže princ Harry i Meghan Markle, rekao Harry Styles i Meghan Markle. Fanovi Harryja Stylesa i njegovog benda One Direction pogrešku su smatrali urnebesnom i sve su, naravno, snimili.

Neki su čak i citirali Harryjevu pjesmu Kiwi, s njegovog prvog samostalnog albuma, koja ide "I'm having your baby, it's not of your business" (Imam tvoje dijete i to te se ne tiče) te komentirali kako su oduvijek znali da Harry Styles ima nešto kraljevsko u sebi.

No to nije prvi put da princ Archie ima pogrešne roditelje.

Na službenoj stranici kraljevske obitelji pisalo je da su roditelji djeteta vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea, odnosno Kate Middleton i princ William. Kada su shvatili da su naveli pogrešne roditelje, PR team kraljevske obitelji je prepravio grešku i naveo princa Harryja i Meghan Markle kao roditelje malenog Archieja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara