Farmeri laju, ali ne grizu: Jelena bi Sviscu "dala ali ne da joj uđe"

ODLAZAK Nene Pavinčića s Farme ostavio je gorak okus u ustima ostalih farmera - Neno je, naime, na mjesto Gazde postavio svoju sugrađanku Jelenu Urukalo, iako su baš svi preostali farmeri pretpostavljali (i nadali se) kako će na to mjesto Neno postaviti upravo njih. "Nadam se da ćeš za sluge staviti Rafu i Dvinu kao što si mi rekla kada sam bio u izolaciji!", samo je dio Neninog (farmerima uvredljivog) pisma. Rafo je došao do zaključka kako preostale farmere svi pokušavaju rastaviti i zavaditi, a Nenina "prijateljica" Ivana Marić izjasnila se kako joj je sad žao što je Neni bila blagonaklonjena i da joj ne bi bilo ništa draže nego da vrati vrijeme unatrag.  "Žalim što mu nisam rekla sve u lice, iskreno malo me iznenadio svojim ponašanjem!", zaključila je.

Nakon što su ohladili glavu od Nene i njegovog "nesportskog" ponašanja farmeri su se, barem neki od njih, vratili svojoj omiljenoj temi, seksu. Jelena se na sve moguće načine pokušavala uvaliti Sviscu koji čini se, za divno čudo, na multitalentiranu Riječanku baš i ne trza. Jelena bi rado sa Sviscem u krevet pa ga je besramno upitala isto. "Pa dođi kod mene u krevet!", izazovno ga je pozivala na što joj je Svizac odbrusio da "il' nek ga ljubi, il' nek ga pusti", u čemu ga je Rafo u potpunosti podržao. "Ona bi ga dala, ali da joj ne uđe!", Jelena im je odgovorila u sebi svojstvenoj maniri jedne dame, i cijela rasprava je (vjerojatno samo do sutra) stala na tome.

Farmeri prozreli Dvinu?

Farmeri su, kako se bliži kraj showa, ljude i situacije oko sebe počeli podrobnije promatrati. Sve ih je više sklono ideji "Dvinine zavjere", na koju ih je sve češće počela, vjerojatno nesvjesno, upućivati sama Dvina. Farmeri su nakon posljednjeg dvoboja dogovorili kako će spaliti oba primjerka praktikuma, kako bi u eventualnim sljedećim dvobojima znanja svi imali podjednake šanse za pobjedu. Jedan praktikum već je spaljen, dok drugi na svoje uništenje tek čeka, ali samo ako uništenju zeleno svjetlo da Dvina! Farmeri su se zapitali zašto je Dvina protiv uništenja praktikuma i nije im trebalo dugo da povežu i zaključe - zašto nitko od prošlih stanara nije volio Dvinu i zašto su svi imali nerazjašnjenih sukoba najviše s njom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmeri su sretne vijesti o povratku starih "seljaka" primili i s dozom oduševljenja i s dozom određenog straha - većinom su se razgovori na Farmi, od kada su primili vijesti, svele samo na na bivše im sustanare. Čak im se i uvijek kreposni Rafo pridružio u tračanju, koje se uglavnom vrtjelo oko Nene Pavinčića i njegovih nepromišljenih postupaka - a jedino što farmere za sad tješi jest gazdaričina (netočna) pretpostavka koja se bazira na naravi bivše farmerice Stefany Hohnjec. "Znaš nju, sigurno mu je rekla 'tako ti i treba'!" zaključila je prije spavanja Jelena.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara