Farmeri: Ništa od ovog nije vrijedno ovakvog živciranja, a kamoli novaca!

IAKO su farmeri Ivanu sami izabrali prvo za slugu, a potom i za prvog duelista Farme, kojeg u večerašnjem ringu očekuje borba s gledateljima najomraženijim natjecateljem, svi od reda se ponašaju potpuno šokirano i izgubljeno zbog mogućeg gubitka stare prijateljice. Hana i Alex po cijeli dan plaču, uz komentare poput "ne znam bih li ponovo došla na Farmu da danas biram", "te kako ništa od toga nije vrijedno ovakvog živciranja, a kamoli novaca".

Nervoza zbog večerašnjeg dvoboja sve je očitija - Alex je u strahu da će je gledatelji ponovo izabrati za drugu duelisticu, i smatra da je ona samo žrtva i marioneta kojom upravlja viša sila (očito je mislila na Novu TV), te je priznala kako su joj se i prijatelji i poznanici prije ulaska na Farmu smijali. "Ti si ljudima iritantna i iritiraš!", objasnila joj je Hana o čemu je riječ, ali Alex nije imala mira sve dok se kasnije navečer nije utješila u Alenovom zagrljaju.

Nakon nekoliko čaša vina Alex se opustila i iskoristila trenutak razuzdanosti kako bi još jednom pokušala zavesti Svizca i zadovoljiti svoje dvije osnovne potrebe - za muškim dodirima i pažnjom gledatelja. Alex se izvijala u maniri prave zavodnice, pokazujući nam kako je i na selu zadržala gipkost pokreta.

U nadi da će izgubiti bar dio glasova publike, Alex se ustrajno kloni tračeva i sukoba s ostalim seljacima - iako je gunđala što joj nitko nije ni ponudio pomoć oko ručka, ovaj put je to činila na samo i sebi u bradu, jer je postala svjesna da sukobi ne vode nikud. Rafi i Svizcu se požalila kako se "opekla na vlastitoj koži" zbog ogavaračkog raspoloženja, i kako joj  u strahu od ponovnog dvoboja ne pada na pamet sudjelovati u ikakvim spletkama.

Više video zapisa s Farme pogledajte u Video Indexu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara