Fashion Guru promovirao vlastiti koktel i napio žedna splitska usta

Fashion Guru promovirao vlastiti koktel i napio žedna splitska usta

FASHION GURU a.k.a. Boris Banović sudjelovao je na gastro sajmu u Splitu na Žnjanu gdje je promovirao svoj crveni koktel inovativnog naziva "Fashion Guru", a prema njegovoj zamisli koktel je napravljen od votke, bitter lemona i posebnog "Feši mixa" u kojem je glavni sastojak brusnica.

"Prvi put sam sudjelovao u takvom nečem, a kako nisam redovit posjetitelj gastro sajmova bilo mi je jako čudno šetuckati među štandovima sa salamama i čvarcima. Na štandu u kutku malo dalje od zadaha pljesnivih sireva 'pičila' je mjuza jer su DJ-evi razvaljivali dok sam ja za šankom pored njih nešto pokušavao sa šejkerom», rekao je Banović koji je, očekivano, Splićanima bio prava senzacija. 

Svaka čast koktelu, ali...kako sam odjevena danas?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guru je protresao preko dvije i pol tisuće koktela, a pohlepna splitska usta uspjela su popiti sve do zadnje kapi. Žicali su ga autogram i laktarili se do prvog reda kako bi Gurua pitali ono što on najviše prezire, ali ujedno i najviše voli – "E, kako sam obučena danas?".

"Takva pitanja su klasika, ja bez toga više ne mogu živjeti. Ono, ako me u jednom danu 14 ljudi ne pita da prokomentiram njihov izgled ja sam u bedari, moram popiti nešto za smirenje", našalio se Feši koji je nakon predstavljanja koktela na sajmu centrom Splita bančio do ranih jutarnjih sati, a u međuvremenu mu je u prišla jedna djevojka i ponudila mu da ostane još koji dan u Splitu i to, pazite, na njezin trošak. Splitski šarm ipak nije upalio, pa se Boris dan kasnije spakirao i krenuo put Zagreba, u kojem nastavlja s misijom komentiranja poznatih i slavnih. 

L.V.
Foto: Tangar

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara