Fatalna Marijana iz Ljubav je na selu iznenadila priznanjem: Zaljubila sam se

Fatalna Marijana iz Ljubav je na selu iznenadila priznanjem: Zaljubila sam se
Foto: RTL

U NOVOJ sezoni Ljubav je na selu neki farmeri su upoznali svoje dame na brzim spojevima, a večeras od 21 sat će to učiniti i ostali farmeri, koji za to još nisu imali prilike.

Farmer Valter pojavom uživo svoje će dame pozitivno iznenaditi, a mnoge će komentirati da im je još privlačniji zbog svoje samozatajnosti. Za razliku od njega, najmlađi farmer Josip Tratnjak djevojke će pokušati šarmirati plesačkim umijećem, a kad pred njega dođe zgodna Martina, koju su gledatelji već mogli vidjeti kod farmera Srećka u Kanadi, bez razmišljanja će zaključiti da se zaljubio preko ušiju.

No, još će jedna osoba pokleknuti pred kamerama – povratnica Marijana Črlenec za vrijeme tuluma završit će u strastvenom zagrljaju izmjenjujući poljupce s farmerom Hakijom, a kada će je iduće jutro Marijana Batinić upitati je li se i ona već zaljubila, Marijana će otkriti da jest.

Farmeri će jutro poslije burnog tuluma morati donijeti i teške odluke – poslati kući jednu od svojih djevojaka. Neke će to podnijeti stoički, a neke neće birati riječi upućene djevojkama koje su prošle dalje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara