Fatboy Slim održava referendum za party

FATBOY SLIM aka Norman Cook planira održati referendum među stanovnicima obalnog engleskog gradića Brighton u kojem su se do sada svako ljeto održavali ludi party-i na plaži.

Referendum je pokrenut zbog raznih suprostavljanja održavanju ovog dance spektakla za slijedeću godinu od strane lokalnih vlasti.

«U lokalnim novinama inicirali smo referendum i ako ljudi Brightona žele party, imat će ga» izjave su samog inicijatora Fatboy Slima. Gradsko vijeće smatra da je grad nepripravan i u nemogućnosti osigurati ponovno toliku sigurnost kultnom beach partyju na kojem je prošle godine, u srpnju, okupilo se oko 250 000 ljudi, ali se dogodila i nesreća gdje je život izgubila Karen Manders.

Potaknut podrškom njenih roditelja koji su mu dali blagoslov za daljnje održavanje tradicionalnog Brighton Beach Partyja Fatboy Slim ostaje čvrst pri svojoj nakani, dok u međuvremenu priprema spektakle sličnog karaktera na Rio Copacabani, Miami South Beachu i Bond Beachu u Sidneyu.

Dance guru zaokupljen je također i snimanje svog novog albuma, prvog nakon uspješnog albuma iz 2000 «Halfway Between The Gutter And The Stars». Vodeći DJ uzbuđen je i uvjeren da će njegov novi projekt biti u rangu njegovog velikog hita «Praise You».

Za razliku od prijašnjeg albuma koji je Slimov povratak njegovim klupskim korjenima, novi bi trebao biti ispunjen s više  raznolikih beatova. Izlazak albuma očekuje se u devetom mjesecu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara