Fenomenalna Margot Robbie u Birds of Prey i Emancipacija famozne Harley Quinn

Fenomenalna Margot Robbie u Birds of Prey i Emancipacija famozne Harley Quinn
Foto: Press

SEZONA je lova na Harley Quinn nakon burnog prekida s njezinom jedinom ljubavi, Jokerom. Prvi put je nezaštićena i u bijegu dok je progoni svaki kriminalac u Gothamu, počevši s najvećim od svih, Romanom Sionisom. Uz neočekivanu pomoć Huntress, Black Canary i Renee Montoye, Harley bi mogla preživjeti ovaj ludo divlji, potencijalno (vjerojatno) smrtonosni dan.

Margot Robbie, koja je ponovo u ulozi Harley i producira film kaže: "Vrlo je oslobađajuće i kreativno stimulirajuće kada imate slobodu igrajući svoju ulogu, a lik Harley Quinn mi to omogućuje."

BIRDS OF PREY i emancipacija famozne Harley Quinn” je uvrnuta priča koju priča Harley, na samo njoj svojstven način. Kada Gothamov najveći zločinac, narcisoidni Roman Sionis i njegova pouzdana desna ruka Zsasz, kreću u potragu za mladom djevojkom Cass. Putevi Harley, Huntress, Black Canary i Renee Montoye se spajaju i ova neobična četvorka nema drugog izbora nego udružiti snage kako bi pobijedili Romana. 

U glavnim ulogama su Margot Robbie kao Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Jurnee Smollett-Bell je Black Canary, Rosie Perez je Renee Montoyu, Chrisa Messinu je Victora Zsasza, a Ewana McGregora je zloglasni Romana Sionisa. Ellu Jay Basco ćemo gledati kao Cassandru “Cass” Cain u svojoj prvoj filmskoj ulozi.

Režiju potpisuje Cathy Yan (“Dead Pigs”) prema scenariju Christine Hodson (“Bumblebee”). Film se temelji na DC likovima. Produkciju potpisuje Robbie zajedno s Bryanom Unkelessom i Sue Kroll. Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, Hans Ritter i David Ayer su izvršni producenti.

Film “Birds of Prey (i emancipacija famozne Harley Quinn)” u kinima pogledajte prvi već 5. veljače i to u najboljim formatima IMAX i 4D, u distribuciji Blitz filma, a ulaznice možete kupiti već danas online ili na blagajnama kina. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?