Fergie: Niti sam trudna, niti odlazim iz Black Eyed Peasa

Tekst: I.M.
Foto: AFP

O GLASINAMA da se Black Eyed Peas raspada, konačno se očitovala i Fergie. Lijepa pjevačica je izjavila: "Prijateljice me redom zovu i pitaju jesam li dobro, je li sve u redu i je li to istina. Stvarno ne znam otkuda te glasine, ali ja mogu potvrditi jedino da nisam trudna i da ne odlazim iz benda".

Ranije je i pjevač Black Eyed Peasa Will.I.Am putem svog Twitter profila je opovrgnuo glasine o raspadu benda. "Ne vjerujte tračevima o tome da Fergie napušta bend (nikad se nećemo raspasti) - to su sve laži!!!", napisao je o glasinama da Fergie napušta Black Eyed Peas zbog nesuglasica unutar benda te želje da osnuje obitelj sa suprugom, glumcem Joshom Duhamelom, za kojeg se udala u siječnju prošle godine.

Prošlog su tjedna, podsjetimo, brojni američki i britanski tabloidi objavili vijest o raspadu grupe. Kao pojašnjenje se navodila činjenica da Fergie, ali ni ostatak benda, "ne mogu podnijeti prenapuhani ego Will.I.Ama". Tom prilikom je neimenovani izvor, navodno blizak bendu, kazao: "Ne znam hoće li Fergie ovo potvrditi ili demantirati kad procuri u javnost, ali je 100 posto sigurno da nitko neće promijeniti njenu odluku o odlasku iz benda".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara