Film koji je razočarao mnoge najgledaniji je na Netflixu ove godine

Film koji je razočarao mnoge najgledaniji je na Netflixu ove godine
Screenshot: YouTube

NETFLIX je jučer izbacio liste najpopularnijih filmova, serija i dokumentaraca 2019. godine. Film Murder Mystery, u kojem glume Jennifer Aniston i Adam Sandler, proglašen je najpopularnijim izdanjem među svim kategorijama u SAD-u ove godine. Iako se brojnim kritičarima nije svidio, čini se da je publika donijela drugačiju odluku. 

Drugo mjesto najpopularnijih izdanja 2019. godine zauzela je treća sezona serije Stranger Things. The Irishman, koji je izašao u studenom ove godine i koji je odmah pokupio broje pozitivne kritike, našao se na petom mjestu, iza filmova 6 Underground i The Incredibles 2.

Osim zajedničke kategorije, Netflix je objavio i posebne. Najbolja serija je treća sezona serije Stranger Things, a iza nje se našao megapopularni The Witcher, koji je izašao 20. prosinca.

U filmskoj kategoriji iza Murder Mysteryja pozicionirali su se 6 Underground, The Incredibles 2, The Irishman i Triple Frontier. 

Na dokumentarnoj listi pobjedu je odnio Conversation with a Killer: The Ted Bundy Tapes, iza njega Our Planet, a na trećem mjestu je Fyre: The Greatest Party That Never Happened.

"Nadamo se da vam je ovo bilo zanimljivo i da vam je pomoglo da pronađete nešto novo za gledati", napisao je Netflix na Twitteru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara