Film "Tri muškarca i kolijevka" dobio nastavak

KULTNI francuski film iz 80-ih godina ´Tri muškarca i kolijevka´ dobio je svoj nastavak u filmu ´18 godina poslije´ s istom glumačkomm postavom i istom redateljicom.

Tri muškarca su ponešto ostarjela, beba iz kolijevke je postala simpatična djevojka, lijepi stan u kojem se radnja odvijala je ostao isti, a film potpisuje ista redateljica Coline Serreau.

Coline Serreau je u komediji ´18 godina poslije´ vratila na scenu mitske junake iz filma ´Tri muškarca i kolijevka´, snimljenog 1985. godine.

Glavne uloge igra slavni trio Andre Dussollier, Roland Giraud i Michel Boujenah.

´Tri muškarca i kolijevku´ gledalo je 12 milijuna gledatelja, zabavljajući se zgodama trojice neženja s bebom, dudama i pelenama.

U ´18 godina poslije´, beba Marie sada ima 18 godina, a ulogu je dobila Madeleine Besson, kći autorice filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marie stanuje u istom prostranom stanu sa svoja tri ´oca´, koje ponovno igraju Dussollier, Giraud i Boujenah. Uspješno polaže maturu, a jedan od ´suočeva´ konstatira ´djetinjstvo je završilo´.

Uskoro joj iz Amerike stiže majka Sylvia (Philippine Leroy-Beaulieu) sa suprugom i njegova dva sina. Ljeto je. Obje obitelji zajedno su na moru. Majčin muž, hiperaktivni Amerikanac koji se bavi sportom i želi svima upravljati, ubrzo počinje ići na živce Marie.

Ljepuškasti sin Jack (Gregoire Lavollay-Porter) uspijeva šarmirati Marie, dok se drugi sin Arthur (James Thierree), bubuljičavi smotanko s naočalama, muči u pokušajima da osvoji Marie, učeći francuski jezik i salsu.

Na kraju priče, Marie se odvoja od svojih ´očeva´ i uspostavlja vezu s Arthurom, čiji napori nisu bili uzaludni. ´Znala je izabrati između biti i pojave´, kaže Coline Serreau.

´18 godina poslije´ je ležerna komedija sa zanimljivim dijalozima. Snimljena je digitalnom kamerom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara