Forumaši kamenovali Nikolinu Pišek: "Izgleda kao glupa plastična lutka!"

Forumaši kamenovali Nikolinu Pišek: "Izgleda kao glupa plastična lutka!"

NA JEDNOJ od neslužbenih stranica showa Operacija Trijumf na kojoj glavnu riječ drže forumaši, pokrenuta je peticija pod nazivom: "Napraviti glasanje da se izbaci Nikolina Pišek". Tema je pokrenula mnoge rasprave, a sam autor teme jasno je izrekao svoje mišljenje o Nikolininom voditeljskom (ne)profesionalizmu. Forumaši našoj najseksepilnijoj voditeljici zamjeraju prepotentnost, bahato ponašanje i ukočenost. Osvrnuli su se i na njezin izgled kojeg uspoređuju s plastičnom lutkom, a neki su primijetili da je razroka.

"Razlog je vrlo jednostavan, jer djevojka je zaista glupa i nije za voditeljski posao, a pritom ne može prati korak i tempo ostalih voditelja. Jednostavno mi dođe da isključim TV kada je čujem da progovori tako službeno u emisiji koja je zabavnog karaktera i pokušava se pokazati kao pametna. Vjerujem da je bilo mnogo boljih voditelja iz Hrvatske za izabrati, a ne nju. To što je 'kao' lijepa, ne znači da treba upropastiti tako veliki show. Prijedlog nije na nacionalnoj bazi, već samo da nađu drugu voditeljicu ili voditelja iz Hrvatske koji će moći prati druge voditelje", napisao je pokretač topica uz napomenu kako se nada da se mnogi slažu s njim. U raspravu se uključio popriličan broj forumaša od kojih se mnogi slažu s autorom, ali ima i onih koji brane Pišekicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolinina ljepota mnoge je osvojila, te su se našli i oni koji su je branili ironičnim izjavama tipa "lijepa je, neka ostane, ali neka šuti." Forumaši su joj da jasnu etiketu: "Lijepa i glupa!". Rekli bi neki da je ovo tipičan primjer ljudskog jala i ljubomore. Spomenuti forumaši očito i nisu baš uopćeni u visoko obrazovanje "popljuvane" voditeljice.

S.C.
Foto: Index, Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara