Fotka bebe i stranca iz zračne luke postala hit zbog priče koja stoji iza nje

Fotka bebe i stranca iz zračne luke postala hit zbog priče koja stoji iza nje
Foto: Facebook

JEDAN korisnik Facebooka podijelio je iskustvo koje je njegova kćer imala s nepoznatim muškarcem u zračnoj luci dok su čekali ukrcavanje u avion, a fotografija i priča postale su hit.

Kevin Armentrout napisao je kako je njegova kćer Carter Jean bila jako znatiželjna te da je htjela upoznati svakoga koga je mogla, sve dok nije došla do muškarca s fotografije, koji ju je pitao želi li sjesti do njega. 

"Izvadio je tablet i pokazao joj kako na njemu crtati, gledali su zajedno crtane filmove i ponudila mu je grickalice. To nije bila mala razmjena, trajalo je 45 minuta", napisao je.

Na fotografiji koja je postala viralna na Facebooku vidi se Carter Jean kako gleda na tablet dok muškarac, imena Joseph Pat Wright, pokazuje nešto na ekranu.

"Gledajući ih u tom momentu, nisam si mogao pomoći da ne razmišljam: 'Različiti spol, različite rase, različite generacije i najbolji prijatelji. To je svijet kakav želim za nju", dodao je.

Dodao je da u zemlji koja je podijeljena različitim vjerovanjima za nju želi da joj život bude ispunjen momentima poput ovoga. "Ne liberalima ili konzervativnim republikancima ili demokratima, socijalistima ili kapitalistima, samo ČOVJEKOM".

Otac Carter Jean dodao je i malu poruku Wrightu u objavi, u kojoj mu je zahvalio za dobrotu i suosjećanje koje je pokazao.

Objava je dobila gotovo 200 tisuća lajkova i podijeljena je više od 150 tisuća puta, a u komentarima mnogi su podijelili i svoja slična iskustva "malih stvari" - koje pokazuju čovjekovu veličinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara