Fotke Slavonije uskoro će preplaviti profile svjetski poznatih influencera

Fotke Slavonije uskoro će preplaviti profile svjetski poznatih influencera
Foto: Instagram

SLAVONIJA i Baranja drugi će se put ove godine naći na raznim društvenim mrežama i u blogovima influencera i blogera iz sedam zemalja, koji će te hrvatske regije obići od 3. do 8. rujna u organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ), izvijestili su iz Glavnog ureda HTZ-a.

Nakon što su influenceri i blogeri u Slavoniji i Baranji bili u srpnju ove godine, sada ih ponovo dolazi desetak iz Australije, Japana, Velike Britanije, Njemačke, Poljske, Francuske i Makedonije, kao dio HTZ-ove promotivne kampanje "Visit Slavonia, Share Slavonia".

"U posjet tim regijama ponovo dovodimo svjetski poznate utjecajne ljude na društvenim mrežama, koji će dodatno pridonijeti već prije odlično prihvaćenoj kampanji za Slavoniju, koju je do sada dnevno znalo pratiti i više od milijun fanova diljem svijeta. Sada influencere i blogere vodimo u dijelove Slavonije i Baranje koji nisu bili obuhvaćeni u sklopu prvog dijela kampanje, čime želimo svijetu približiti hrvatsku kontinentalnu ponudu i posebice tih krajeva koji imaju veliki potencijal za razvoj cjelogodišnjeg turizma", poručio je tim povodom direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić.

Dodajući da se time aktivno promovira i kontinentalna turistička ponuda za posezonu, iz Glavnog ureda HTZ-a ističu i da se objave osoba koje će biti u tom programu očekuju na mrežama Facebook, Instagram i Twitter, kao i da u provedbi projekta sudjeluju slavonske turističke zajednice te Turistička zajednica grada Zagreba, gdje su influenceri i blogeri i počeli  boravak u Hrvatskoj.

Njihov boravak u Slavoniji ovaj put kreće od Virovitičko-podravske županije, s posjetom Parku prirode Papuk, izletištu Jankovec, lokalitetu Rupnica, prvom geološkom spomeniku prirode u Hrvatskoj te drugim, nakon čega idu u Požeško-slavonsku županiju u kamp Duboka u mjestu Velika, a obići će i vinariju Kutjevo te turističku atrakciju Kukuruzni labirint koja se nalazi u mjestu Viškovci na pola puta između Pleternice i Požege.

Potom će u Brodsko-posavskoj županiji jahati na ranču Ramarin, obići tvrđavu Brod, eko-etno selo Stara Kapela, te će u Osječko-baranjskoj županiji posjetiti državnu ergelu Đakovo i jezera Borovik, dok će boravak završiti na krajnjem istoku u Vukovarsko-srijemskoj županiji u Županji i Vinkovcima na ovogodišnjim Vinkovačkim jesenima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara