FOTO Depresivna tinejdžerica nije se mogla ni počešljati, a onda joj je frizerka vratila osmijeh na lice

FOTO Depresivna tinejdžerica nije se mogla ni počešljati, a onda joj je frizerka vratila osmijeh na lice

Foto: Facebook

FRIZERKA iz Iowe postala je hit na internetu, nakon što je na Facebooku podijelila dirljivu priču svoje 16-godišnje klijentice.

Kayley Olsson podijelila je fotke 16-godišnje učenice i njezine zapetljane kose, a njezin post vrlo brzo postao je viralan. Naime, djevojka se već nekoliko godina bori s teškom depresijom, zbog čega se nije češljala ni prala kosu.

Kako joj uskoro počinje škola, došla je na šišanje. Frizerki je rekla da se osjeća bezvrijedno te je željela da joj potpuno skrati kosu. No, Kayley Olsson imala je drugu ideju.

Nakon osam sati mučenja prvi dan te pet sati drugi dan, uspjela je tinejdžerici novom frizurom vratiti osmijeh na lice. "Sad ću se zapravo na fotkama u školi i smijati, učinila si da se opet osjećam kao ja", poručila joj je djevojka.

"Mentalno zdravlje je 'stvari', utječe na ljude širom svijeta svih dobi. Roditelji, shvatite je ozbiljno, nemojte svoju djecu gurati da prebole nešto što ne mogu. Dijete se nikad ne bi trebalo osjećati tako bezvrijedno da se ne može ni počešljati", napisala je, između ostalog, mlada frizerka čiji post je podijeljen gotovo 70 tisuća puta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara