FOTO Dino Merlin napravio spektakl za nezapamćeni doček u Dubrovniku

FOTO Dino Merlin napravio spektakl za nezapamćeni doček u Dubrovniku

Foto: Željko Vidinović 

DINO MERLIN je na kultnom Stradunu priredio istinski spektakl, a grad Dubrovnik je bio domaćin nezapamćenom dočeku o kojem će se još dugo pričati.

Građani Dubrovnika, ali i mnogobrojni turisti koji su došli iz svih krajeva svijeta, prisustvovali su veličanstvenom glazbeno-scenskom događaju koji je produkcijski na razini svjetskih spektakala, a ovaj umjetnik još jednom je potvrdio da uživa status jedne od najvećih zvijezda regije.

Dvoipolsatni koncert otvoren je impresivnim laserskim showom, a izlaskom Dine Merlina na scenu s pjesmom Hotel Nacional atmosfera na prepunom Stradunu je proključala. Od tog trenutka nastaje sasvim posebna povezanost između Dine i publike i tako ostaje sve do posljednje otpjevane pjesme Undo, a Dinin briljantni nastup, jedinstvenu karizmu i energiju te dobro raspoloženje cijelog benda oduševljena publika ispratila je ovacijama.

"Koncert u Dubrovniku nije običan koncert, došli smo s najboljim poklonima koje smo pripremili, predstavljamo sebe, ali i ne samo sebe, nego jednu ultimu ljudskog postojanja, a to je da upoznamo jedni druge", izjavio je Dino Merlin ususret koncertu. "Razlike ostavljamo pred vratima, a okupljamo se oko onoga o čemu se slažemo. Kad tako gledam na to, osjećam kao da imam jedan od najljepših poslova na svijetu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubrovnik je bio najljepša otvorena pozornica na Mediteranu, zidinama na momente posebno obojenima fenomenalnim svjetlosnim efektima koji su dodatno naglašavali ljepotu najpoznatije gradske ulice.

Dino je s ovog posebnog mjesta, iz posebnog grada i posebne atmosfere poslao poruku mira i ljubavi i želju da svim dobrim ljudima svijeta naredna godina bude mirna i sretna.

"Neka ovo čarobno veče, ovo čarobno putovanje, zaživi i ostavi dubok trag i neka dugo živi u sjećanjima svih koji su večeras s nama u Dubrovniku dočekali novu 2018. godinu", poručio je Dino Merlin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara