FOTO Đokovićeva Jelena otkrila: "Dvije žene su potrebne za Noletovu sreću, jedna gore, druga dolje"

FOTO Đokovićeva Jelena otkrila: "Dvije žene su potrebne za Noletovu sreću, jedna gore, druga dolje"

Foto: Instagram

NOVAK i Jelena Đoković su jedan od skladnijih parova iz svijeta poznatih i slavnih, a oboje rado i na društvenim mrežama iskazuju nježnost jedno prema drugome.

Jelena tako i ovoga puta nije mogla odoljeti a da s brojnim fanovima ne podijeli trenutak Noletove sreće, no ovoga puta za nju nije u potpunosti sama kriva. Svoga je supruga zagrlila oko vrata, no ovoga ga je puta usrećila druga žena.

"Da bar postoji druga polovica ove fotografije da pokaže koliko je Novak uživao u ovom trenutku! Iako, njegovo lice je ponešto otkrilo... Dok sam ga grlila, jedna vrlo draga žena mu je priuštila kinesku masažu stopala! Na plaži! Na obali mora! Koliko je to sjajno! A to se dogodilo sasvim spontano, ona je slučajno prolazila i vidjela nas kako se grlimo pa nam je rekla da nam je potrebna masaža stopala. Naravno, Novak je nakon treninga odmah pristao. Bio je u stanju čiste sreće! Sjajna stvar u vezi ljubavi je da smo sretni kada je osoba koju volimo sretna! Ja se smijem jer volim kad je on sretan", objasnila je Jelena o čemu se konkretno radilo.

 

If only there was another half of the photo to show how much Novak was enjoying this moment! His face can show a bit of it though... 😜 While I was hugging him, a very nice lady was giving him a Chinese foot massage! On the beach! By the sea side! How amazing is that?! And it was so random, she just happened to see us hugging and started saying how we need to get a foot massage. Of course Novak volunteered after his tennis practice 🤗 He was in a state of pure happiness! The great thing about love is that we can be happy when the person we love is happy! Me smiling is because I LOVE when he is HAPPY 🙏 🌞😍 So this photo is all about HAPPINESS! ❤️❤️❤️🌞🌞🌞🌞🌞 #precious #grateful #love

A photo posted by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara