FOTO Dok mlada mostovka nikad nije izgledala bolje, HDZ-ovka je prekršila savjete modnih znalaca

FOTO Dok mlada mostovka nikad nije izgledala bolje, HDZ-ovka je prekršila savjete modnih znalaca

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

SABORSKE zastupnice u posljednje su vrijeme sve smjelije kad je riječ o modnim kombinacijama pa su tako i na današnjoj sjednici privlačile poglede odjećom.

Mlada Mostovka Ivana Ninčević-Lesandrić prava je "modna zvijezda" saborskih klupa, a ovaj put je napokon odabrala kombinaciju koja joj je pristajala. Ivana se odlučila za klasičnu crno-bijelu kombinaciju, crne culotte hlače te običnu bijelu majicu preko koje je odjenula sako jednako nježne boje.

 

U rukama je nosila klasičnu smeđu torbicu, a kombinaciju je ipak odlučila začiniti cipelama tigrastog uzorka koje ipak nisu narušile cjelokupni dojam. Inače, Ivana je često pretjerivala u svojim modnim kombinacijama pa se pojavljivala s krznenim ovratnicima, ali i u satenu koji joj nije previše laskao.

Osim Ivane, za saborske klupe se danas posebno dotjerala i HDZ-ovka Vesna Bedeković, članica Posebnoga stručnog povjerenstva (PSP) za provedbu Strategije obrazovanja, znanosti i tehnologije te predsjednica saborskog Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu.

Ona se pojavila u haljini zagasito crvene boje s modernim "volan rukavima". Nosila je cipele iste boje, kao i torbicu te nakit te tako riskirala s monokromatskom kombinacijom, za kakve mnogi modni stručnjaci tvrde da su dosadne pa čak i potpuni promašaj.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara