FOTO Iznenađenje života: Djevojku zaprosio u Areni na njen rođendan

FOTO Iznenađenje života: Djevojku zaprosio u Areni na njen rođendan

Foto: Regional Express

PULSKI amfiteatar u utorak je na nekoliko trenutaka postao najromantičnije mjesto na svijetu. Josip i Katarina žive i rade u Hamburgu, a Katarina, iako nije rođena Puležanka, ljeto ne može zamisliti bez grada u kojem je provela djetinjstvo.

Katarina je u utorak proslavila rođendan, a Josip joj je priredio najljepše rođendansko iznenađenje. Isplanirao je zaprositi je na njoj tako dragom mjestu – pulskom amfiteatru. Roditelji, prijatelji, glazbenici i djelatnici Arheološkog muzeja Istre rado su pristali sudjelovati u cijeloj priči, piše Reginal Express.

Josip je iz Karlovca doveo svoja dva prijatelja glazbenika koji su čekali "u zasjedi" s gitarama na šetnici u amfiteatru. Josip i njegovi roditelji, skriveni, čekali su s neskrivenim uzbuđenjem i nestrpljenjem. Katarinina sestra Anita, tata i dvije prijateljice, dovele su Katarinu u Arenu, uz priču da je tamo čeka rođendanski poklon.

Na šetnici su uz zvuk gitare dva Josipova prijatelja glazbenika, otpjevala su Katarini "Sretan ti rođendan" i izmamili Katarinine suze. No to nije bio kraj iznenađenju.

Uz pjesmu "Kad mi dođeš ti" s leđa joj je prišao Josip, za kojeg je Katarina vjerovala da je na poslu, u Njemačkoj i zaprosio je.

Uzbuđenim zaručnicima nakon toga su se pridružili i roditelji te su zajedno nazdravili uz šampanjac i mali domjenak.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara