Foto: Pogledajte kako je Nives Celzijus napalila svoju dvojnicu Tihanu i njenog dečka

Foto: Pogledajte kako je Nives Celzijus napalila svoju dvojnicu Tihanu i njenog dečka

Tekst: I.M.
Foto: nivescelsius.de

NAJPOZNATIJA hrvatska starleta Nives Celzijus objavila je na svojim službenim stranicama dugo iščekivane fotografije s obećanog snimanja sa svojom dvojnicom Tihanom Lijović i njenim dečkom Antoniom.

Nakon snimanja razmišljala kako će od neugode stilistu vratiti mokre gaćice

25-godišnja Tihana je ispričala kako ju je Nives uzbudila dok su na snimanju simulirale seks utroje. Otkrila je i da bi rado s Nives otišla u krevet jer je čula da Nives voli vibratore. Navela je i kako je nakon snimanja razmišljala kako će od neugode stilistu vratiti gaćice, a dodala je kako su i Nivesine bile mokre jer su se obje napalile.

Tihana kaže kako dosad nije imala seksualnih iskustava sa ženama, ali se u srednjoj školi ljubila s prijateljicama. Nives Celzijus je za nju fatalna žena, ali čini se da će joj ostati samo seksualna maštarija jer je Nives presebična za seks utroje, ali voli bičevanje i sado-mazo seks. "Polaskana sam jer me Tihana želi u krevetu, ali ističem da sam ja ipak udana žena", rekla je supruga Dine Drpića koja se u seksu koristi raznim seksualnim igračkama.

Nives pokudila Tihaninog dečka Antonija jer njene grudi "ne mazi dovoljno"

Nives je na snimanju dobro opipala Tihanine grudi i zaključila da su "trojkica" te je pokudila Tihaninog dečka Antonija "jer ih ne mazi dovoljno". Tihana je spremna povećati grudi ako joj to netko plati. Nives ju je nagovarala da ostavi tenisača Antonija jer ju je ona spojila s nogometašem koji igra u Barceloni. Antonio je na snimanju bio sramežljiv i isprva je odbijao skinuti se - sve dok ga Nives nije nagovorila.

Tihana je zbog Nives pala na sve četiri

Iako u seksu voli biti domina, Tihana je zbog Nives pala na sve četiri. Na svoju je guzu ponosna jer je stalno trenira pa je Nives pokušala impresionirati tangama. Iako voli nositi ružičaste, za Nives je odabrala crne, baš kao i haltere jer zna koliko ih ona obožava. Iskusna Nives Celzijus nije bila zadovoljna Tihaninim seksualnim umijećem pred kamerama pa joj je savjetovala da se opusti kao da vodi ljubav.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara