FOTO "Predivne, spontane, odlične": Najpopularnije voditeljice selfijem oduševile Hrvatsku

FOTO "Predivne, spontane, odlične": Najpopularnije voditeljice selfijem oduševile Hrvatsku

Foto: Facebook

BEZ PREVIŠE dileme može se reći da je Antonija Blaće trenutno najpopularnija domaća voditeljica, a u korak ju prati njena Big Brother nasljednica, Marijana Batinić.

Kada je Tonka Marijani predala "palicu" BB showa brojni su fanovi bili tužni i razočarani, no dvije su voditeljice jedna drugoj bile podrška, a Marijana je dokazala da može dostojno zamijeniti Antoniju. Očito je izbor urednika bio dobar, jer ih osim BB crtice u životopisu veže i blisko prijateljstvo, a obožavatelji ih se jednostavno ne mogu nagledati.

Više od 8600 lajkova u nepunom danu dobile su tako za jedan običan zajednički selfie koji dokazuje da su doista dobre prijateljice, a fanovi ih ne prestaju hvaliti.

"Predivne, spontane,odlične u svom poslu,žive i zdrave...nek tako ostane i više vam ne triba...uživajte", "Prelijepe i vrlo jednostavne osobe,prizemljene,obožavam vas obje.Ostanite takve kakve ste", "Dvije najdraže", "Dvi lipe legende dalmatinske naše", samo su neki od brojnih komplimenata kojima su ih obožavatelji zatrpali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara