FOTO Sada znamo otkud im ljepota: Poznate Hrvatice se za "Majčin dan" pohvalile mamama

FOTO Sada znamo otkud im ljepota: Poznate Hrvatice se za "Majčin dan" pohvalile mamama

Foto: Press

SVEČANA premijera filma "Majčin dan" održana je sinoć u Gold Class kinu CineStar Arena Zagreb. U najnovijem hollywoodskom kino hitu, koji u distribuciji Blitza stiže u sva CineStar kina 05. svibnja, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke.

Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama. Upravo s ovim filmom, koji slavi ljubav svih ljubavi, ostale su oduševljene i brojne poznate Hrvatice zajedno sa svojim majkama – Iva Balent, Vesna Todorić, Lana i Ljerka Puljić, Branka Krstulović, Iva Šarić Leko, Iva Balaban, Marija Bišćan, Kristina Bradač, Iris Androšević Pinjuh, Tea Blažević i mnoge druge.

Prva zvijezda koja je prihvatila ponudu za nastup u Marshallovom filmu, što joj je četvrti put, bila je Julia Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje. Savršene frizure i odjeće, Miranda ima tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoje djece, koja se izbezumi kad se njezin bivši muž naglo ponovno oženi. Za ulogu Jesse je odabrana Kate Hudson, koja se udala za Indijca i rodila mu dijete. Ispričala mu je neke stvari o svojim roditeljima koje nisu istinite, a svojim roditeljima nije rekla uopće ništa – ali uskoro će saznati istinu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara