FOTO Samohrana majka uz pomoć YouTube tutorijala izgradila kuću za svoju djecu

FOTO Samohrana majka uz pomoć YouTube tutorijala izgradila kuću za svoju djecu

 Foto: Twitter

CARA BROOKINS samohrana je majka četvero djece i žrtva obiteljskog nasilja koja je odlučila promijeniti život svoje obitelji iz temelja - i to doslovno.

Cara je prije devet godina napustila muža koji ju je zlostavljao i s djecom se preselila u manju kuću dok se ne snađu. Sanjala je o tome da za svoju djecu kupi obiteljsku kuću, no znala je da nema dovoljno novca za to.

Zbog toga je odlučila kuću izgraditi potpuno sama. Digla je manji kredit i kupila zemlju, pogledala mnoštvo YouTube tutorijala o gradnji kuće te krenula.

"Svi su mislili da sam luda. Ali nije bilo drugog izlaza iz naše situacije nego da napravimo nešto ogromno. I nisam ni u jednom trenutku pomislila da nećemo uspjeti", napisala je na svom blogu. 

Uz pomoć svoje djece i nekolicine prijatelja, Cara je krenula u izgradnju. "Skrivali smo na početku da sami gradimo kuću, bilo nas je sram, žrtve obiteljskog nasilja uglavnom osjećaju sram", otkrila je.

Počeli su od ničega, radili u zemlji i blatu i na kraju uspjeli izgraditi kuću s pet spavaćih soba, tri parkirna mjesta, skladištem te čak i kućicu na drvetu na dva kata. Imanje su nazvali Inkwell Manor.

Cara je o svojoj nevjerojatno priči napisala i knjigu koja je veoma prodavana. "Ova kuća je izgradila našu obitelj", zaključila je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara