FOTO Severina objavila nikad viđenu fotku s vjenčanja i čestitala Igoru Valentinovo

FOTO Severina objavila nikad viđenu fotku s vjenčanja i čestitala Igoru Valentinovo

Foto: Instagram

DAN zaljubljenih inspirirao je poznate Hrvatice pa je Instagram je pun ljubavnih fotografija i citata. Naše zvijezde koje su u sretnim vezama večeras će slaviti sa svojim partnerima, a vjerujemo da će biti cvijeća i poklona.

Severina Kojić objavila je nikad viđenu fotografiju s vjenčanja s Igorom, te mu posvetila stihove svoje pjesme Ja samo pjevam.

"...jer imam tebe koji me ljubi, koji me voli kada život zaboli", napisala je Severina u opisu fotke.

Maja Šuput objavila je fotku sa svojim dečkom Nenadom Tatarinovim, a u opisu fotke napisala je: "Život je dobar kada se smijete često i glasno, sanjate velike snove i shvaćate koliko ste blagoslovljeni onim što imate. Sretno Valentinovo."

 

A good life is when you smile often, dream big, laugh a lot, and realize how blessed you are for what you have ❤️❤️ Happy Valentine’s day 👫

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lana Jurčević objavila je duhovit citat koji govori sam za sebe.

Ecija Ivušić je priznala da s Valentinovom ima čudan odnos.

"Znaš onog jednog frajera kojeg uporno pokušavaš ignorirat, a on je uvijek tu, hoćeš nećeš. Al zapravo nije ni bitno jer u principu neće. Baš ništa. Bar od tebe. To je taj moj love-hate relationship s tim Sv. Valentinom. Svima koji su u nešto boljem odnosu s tim likom, želim vam sretno Valentinovo", napisala je na Instagramu.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara