Franka Batelić: Da nije bilo korone, tko zna kad bi Vedran vidio svog sina

Franka Batelić: Da nije bilo korone, tko zna kad bi Vedran vidio svog sina
Screenshot: Facebook

ŠEST mjeseci nakon rođenja sina Viktora, Franka Batelić otkrila je da se vraća snimanju novih pjesama, a progovorila je i o privatnom životu. 

"Ja sam oduševljena. Vedran je odličan tata. Nisam ni sumnjala da će se on snaći, ali da nije bilo korone, tko zna kad bi on vidio svog malog. Tako da je ovo nama donijelo super sretnu obiteljsku priču", rekla je u intervjuu za In Magazin. 

Prisjetila se i vlastitog oca koji je preminuo prije pet godina i priznala da joj je teško što nije imao priliku upoznati unuka. 

"Sve vrijeme razmišljam koliko je moj tata bio fenomenalan i obožavao je djecu, tako da bi on bio najbolji nono na planeti", rekla je. 

Otkrila je i kako ju je majčinstvo promijenilo. 

"Naravno da majčinstvo promijeni za 360 stupnjeva cijeli tvoj život i svi smo toga svjesni, ali nismo dok se to ne dogodi. Ono što se kod mene promijenilo je da ne mogu ništa planirati, a ja sam veliki planer, ali sve ide svojim tokom. Kako Viktor kaže, tako ja sviram i sve ok. Ja imam tu sreću što su tu i moja i Vedranova mama koje pričuvaju Viktora kad meni nešto treba, no gospodin je veliki mamin sin trenutno, tako da nema spavanja", ispričala je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara