Frano Ridjan nam je otkrio zašto je nakon 15 godina otišao s HRT-a

Frano Ridjan nam je otkrio zašto je nakon 15 godina otišao s HRT-a
Foto: Facebook, Nova TV

NOVA sezona "Supertalenta" donosi i veliku novost na pozornici -  35-godišnjeg Franu Ridjana, koji će u voditeljskoj ulozi zamijeniti Renea Bitorajca. S obzirom na to da je na HRT-u proveo 15 godina i polako, ali sigurno postao njegovo zaštitno lice, ovaj televizijski transfer mnoge je začudio, a Frano je Indexu otkrio razloge odlaska, kao i to što će mu s državne televizije najviše nedostajati.

"Osjećao sam da je vrijeme za neke nove profesionalne izazove. Poziv i ponuda Nove TV što bih sve u njihovom programu mogao raditi bila je potvrda da je sada vrijeme za izgradnju i etabliranje na malim i nešto većim ekranima", rekao nam je Frano, prisjećajući se pritom brojnih projekata koje je na HRT-u odradio.

"Ponosan sam na sve projekte koje sam radio, od reporterskih javljanja s poplava do zabavnih formata. Nisam osoba koja voli samopromociju pa sam često sklon umanjivati što sam sve imao priliku raditi. Jednom prilikom sam se, zbog propusta drugih, imao priliku jako sramiti, ali zbog svega što sam ja radio i za što sam bio odgovoran, ne sramim se", kaže nam voditelj, referirajući se pritom na skandal u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" iz prošle godine.

Podsjećamo, radi se o gostovanju tajnika udruge Društvo za istraživanje trostrukog logora Jasenovac, koji je u eteru HRT-a izrekao niz skandaloznih tvrdnji. Emisiju je, uz Marinu Medved Pulić, vodio baš Frano, a HRT se nakon svega javno ogradio od izrečenog.

"Znam što će mi malo manje nedostajati, buđenja u 5 ujutro"

Srećom, ima Frano i puno boljih uspomena na televiziju na kojoj je doslovno odrastao. "Oni koji zaslužuju će mi nedostajati, neki drugi manje. Uvijek sam govorio da radio i televizija nisu isključivo stvari tehnologije. I televiziju i radio čine ljudi. Bez tehnologije se može, bez dobrih ljudi ništa nema smisla. Znam što će mi malo manje nedostajati, buđenja u 5 ujutro", kaže nam novi voditelj "Supertalenta".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara