Funky Soul Avengerz sljedećeg petka u Hemingwayu

HEMINGWAY BAR na Tuškancu će sljedeći petak ugostiti sjajnu britansku funky house skupinu Soul Avengerz koji svoju misiju opisuju kao "kreiranje dobre funky house glazbe za glazbene poznavatelje". Soul Avengerz čini dvojac Paul Gardner i Wayne O'Connell koji kažu kako "njihovu prvu ploču koju potpisuje Full intension, pustio je Danny Rampling na Radiju 1, a to je nešto čega će se sjećati cijeli život”.

U ranim tinejdžerskim godinama su svirali electro i break dance, te su u kasnim osamdesetima napredovali prema house sceni. Wayne je u ranijim danima svirao sa Swing family čiji je stil bio soul, funk, boogie i ranija house glazba.

Wayne i Paul su se slučajno sreli u Waynovom klubu Dirty. Uskoro su već imali zajedničke gaže po cijeloj zemlji, a nakon što su se etablirali kao jedan od vodećih DJ dueta, bilo je samo pitanje vremena kad će se primiti produciranja. Paula i Waynea u ovom trenutku čeka izdavanje dviju ploča pri labelu Positiva. Prvo izdanje, “Sing EP”  uključuje underground hit 'Sing' (featuring Angie Brown), 'Make My Body Rock' i najnoviji „Get on down“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvojac je također potpisao suradnju s DJ agencijom IMD, Peteom Tongom i MYNC Projectom te su domaćini internacionalnih gaža narednih nekoliko mjeseci.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara