Gabrijela iz ŽNV vratila hejterima: Ja ću kile skinuti, a što ćete vi s mozgom?

Gabrijela iz ŽNV vratila hejterima: Ja ću kile skinuti, a što ćete vi s mozgom?
Foto: Instagram

NATJECATELJICA prve sezone Života na vagi Gabrijela Crnjac u show je ušla sa 183,7 kilograma. Do finala je skinula 54,7 kilograma i osvojila 50.000 kuna.

Iako i sama kaže da je daleko od idealne težine, zlobnici na društvenim mrežama ne puštaju je na miru pa im je odlučila oštro odgovoriti.

"Čitam opet svakakve komentare na finaliste četvrte sezone 'Života na vagi', naprimjer, vratit će kile kao i svi iz prethodnih sezona. Odakle uopće ikome pravo da komentira tuđi izgled? I to ljudi u godinama, ne balavci. Djeci bih čak i oprostila. Kad smo bili debeli, bili smo dno dna i odbačeni od svih jer smo debeli. Možeš misliti. Imala sam 220 kilograma. Imala sam ih ja, ne ti. Ja sam ih nosila na svojoj kičmi i nogama. I mene bi ubile da ih nisam skinula, ne tebe.

Debljina je bila prepreka za apsolutno sve. Nitko me nije htio zaposliti, nisam stala u avionsko sjedalo, lunapark, masu stvari u Gardalandu... Mogla sam samo sanjati. Guzica u ništa nije stala. U kafićima gledaš u koju stolicu staneš', napisala je Gabrijela pa nastavila s porukom. "Odjeću sam kupovala na muškom odjelu, a bilo što svečanije sam šivala. Nikad u životu nisam imala dečka. Nosila sam četiri puta veću obuću nego sada. Prije upisivanja autoškole išla sam probati u koji auto mogu sjesti kako bih mogla normalno voziti. Psiha je bila 'nula bodova'.

Po ulici nisam hodala sama zbog svakakvih dobacivanja. I da, sama sam kriva što sam se dovela do toga. Ni majka, ni prijatelji, ni obitelj, ni dosada, ni ljubavni problemi. Sama. Sama ih sada i skidam. 'Gabi iz života na vagi još je uvijek debela'. Da, debela sam. Imam sto i nešto kilograma. Ali sam opet stotinjak kila lakša nego što sam bila prije tri godine. Nisam ih nabila preko noći. Nikada nisam ni težila tome da ih za dvije godine skinem. Bez obzira što tko rekao, ponosna sam na sebe i na svaki kilogram koji sam skinula i koji nisam vratila nazad. 

A vi koji o meni i svima drugima znate više od nas samih, zabijte nos u svoje kuće i svoje probleme. Za razliku od vaših poganih jezičina koje uništavaju nečiju psihu, moja i svačija tuđa guzica šteti samo njemu. Na kraju krajeva, ja ću kile skinuti, a što ćete vi s mozgom? Zloba i bezobrazluk je puno veći problem od moga, i bilo koga tko ima višak kila. Kraj priče", napisala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara