Gaćice Lindsay Lohan zasjenile dobitnike MTV-jevih filmskih nagrada

NA SINOĆNJOJ dodjeli MTV-ih nagrada za najbolja filmska ostvarenja glumica Lindsay Lohan nije mogla spriječiti nalet vjetra koji joj je podigao suknju. Slika njezinih gaćica koje je bojom lijepo uskladila s haljinom, svijetom je prohujala brzinom svjetlosti, a sirota Lindsay je dobila titulu najgore odjevene zvijezda večeri.

Sedamnaestu dodjelu nagrada vodili su glumci Will Smith i Mike Myers koji su, očekivano, svojim štosevima nasmijavali publiku. O pobjednicima je odlučila publika koja je glasovala putem interneta, a miljenik publike Johnny Depp jedini je glumac koji je odnio više od jedne nagrade.

Naime, nagrađen je za ulogu pirata Jacka Sparrowa u filmu "Pirati s Kariba: Kraj svijeta", na što je Johnny primajući nagradu rekao: "Možete pitati koga god želite, ali ja nisam baš najzabavnija osoba". nedugo poslije vratio se po nagradu za ulogu ubojice u filmu "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street". Tom je nagradom na drugo mjesto potisnuo Javiera Bardema koji je za film "Nema zemlje za starce" nedavno nagrađen Oscarom, pa je očekivao kako će i sinoć biti nagrađen zlatnim filmskim kokicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najboljim filmom proglašen je "Transformeri" redatelja Michaela Baya, a od ove godine uvedena je posebna kategorija "Najbolji film do sad", što je prezenter Seth Rogen objasnio riječima "štogod to značilo", a nagradu je dobio film "Iron Man" redatelja Jona Favreaua. Dodjelu nagrada nisu propustile Paris Hilton, Rumer Willis, Megan Fox, Jennifer Hudson, Charlize Theron, Anne Hatway, Sarah Jessica Parker koja je večer provela u društvu Toma Cruisea i njegove supruge Katie Holmes, Liv Tyle, pjevačica Rihanna koja je došla u društvu dečka Chrisa Browna i mnogi drugi protagonisti glamuroznog holivudskog života.

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara