Gadaffi pasao oči na srpskim missicama

NAKON šokova koje su mu na Afričkom kupu nacija priredili njegovi mezimci nogometaši, libijski vječni i besmrtni vođa odlučio se opustiti uz defile biranih srpskih mankekenki i missica, koje su samo za njega odradile modnu reviju.

Srpski tabloid Kurir ponosno ističe kako je upravo Vladanki Celić, jednoj od najpoznatijih beogradskih dizajnerica, pripala čast organizacije prve inozemne modne revije u prijateljskoj i nesvrstanoj Libiji.

Tako su pukovnik Gadaffi i ostali čelnici džamahirije, zasićeni libijskom modnom scenom, uživali u prešetavanju Nade Milinić, Sanje Papić i ostalih iz agencije "Miss Yu" u luksuznim večernjim toaletama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gadaffi je galantan domaćin, u što su se poslije Tita, Mesića i Ilije Lončarevića uvjerile i primadone modne scene susjedne države. Na svakom koraku bile su okružene pažnjom i luksuzom, a obišle su i povijesne znamenitosti.

Nisu ni gosti došli praznih ruku; poveli su reprezentativnu zabavljačku ekipu, sastavljenu od predstavnika svih generacija: pjevali su Olja Karleuša, Marinko Rokvić i Neda Ukraden, navodno omiljena Gadaffijeva pjevačica, čija karijera traje otprilike jednako dugo koliko i Gadaffijeva apsolutistička vladavina.

Z.A/Kurir

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara