Gadno brate, gadno (3)

IAKO su tanga gaćice vjerojatno najveći izum čovječanstva nakon kotača, uvijek ima bolesnih umova koji i najljepše stvari znaju izopačiti i pretvoriti ih u nešto odvratno, i to zbog neke sitne zarade.

Točno to napravio je onaj (ili ona) koji se dosjetio "uvaliti" muškarcima ono što izgleda dobro isključivo na ženama - tanga gaćice.

Koliko je stvar poprimila ozbiljne razmjere, govori podatak da muškarci iz Velike Britanije potroše 40 milijuna funti godišnje na kupovinu tangi, i to ne za svoje žene ili djevojke nego za sebe.

Inače, tange su prvotno dizajnirane kako bi se žene rješile problema isticanja ruba gaćica ispod odjeće, a kako bilo kome može biti privlačno ili seksi kad muškarci imitiraju ženski način odijevanja, pitanje je koje će vjerojatno ostati neodgovoreno.

Čak je i aktualna muška modna ikona, David Beckham, priznao da voli nositi tanga gaćice svoje žene Victorie, nakon čega mu je "velikodušna" Posh Spice kupila njegove vlastite tange - naravno Guccijeve.

Naša je teorija da svaki muškarac u tangama pokazivanjem obnažene stražnjice pokušava nadoknaditi ono što mu nedostaje s prednje strane, a koliko je cijela pojava zabrinjavajuća, provjerite na fotografijama.

Ni sami ne znate što smo sve morali vidjeti kako bi našli ove slike, ali smo se ipak žrtvovali kako bi generacije koje dolaze znale što ih čeka ako se nešto ne poduzme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara