Gaultier stigao na Eurosong: Bosanac Laka je jako zanimljiv!

KAKO Francuzi istodobno s Eurosongom prate i finale nogometnog kupa, televizijska postaja France 3 dala je glasovitom dizajneru visoke mode Jeanu Paulu Gaultieru nimalo lagan zadatak - da svojim komentarima večerašnjeg finala gledatelje zadrži upravo na tom programu. Slavni je dizajner jučer stigao u Beograd, a unatoč velikom interesu novinara iz cijele Europe, posvetio im je otprilike pola sata i zaputio se u luksuzni hotel Hyatt u kojem će odsjesti do kraja Eurosonga.

"Nisam nikad mislio da ću ovo raditi. Eurosong gledam od djetinjstva. O tom natjecanju puno znam, no ne mogu baš reći da sam Biblija Eurosonga. Odradit ću to na svoj način jer ipak ja nisam ni novinar ni komentator", prenosi Večernji list izjavu Jeana Paula Gaultiera, jedne od najvećih zvijezda ovogodišnjeg Eurosonga koja će svoj posao odraditi iz komentatorske lože. "Eurosong je festival kiča i ekstravagancije. Budući da je vrlo gledan, normalno je da postavlja trendove, no nije dobro da postane pretrendovski", rekao je Gaultier i dodao kako mu je među finalistima za oko zapeo Laka, predstavnik Bosne i Hercegovine, i to zbog "dobro osmišljenog looka i zanimljive ekspresije".

Kraljevi će biti sretni u svakom slučaju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U beogradskoj Areni, na pozornici koja je ocijenjena najspektakularnijom u povijesti Eurosonga, u tijeku su posljednje probe finalista, među kojima su i naši Kraljevi ulice. Njihov scenski nastup u finalu se, doznajemo, neće mijenjati, prvenstveno zato što su za izvedbu u četvrtak primili brojne pohvale od medija i konkurenata. Večeras nastupaju deveti, a veselit će se, kažu, u svakom slučaju - bili prvi ili zadnji u konačnom poretku.

Poznavatelji Eurosonga kažu da bi se Kraljevi ulice mogli itekako dobro plasirati, jer se puno zemalja iz "balkanskog lobija" nije uspjelo plasirati u finale, pa će se dvanaestice i desetke, predviđaju, dijeliti među Hrvatskom, BiH, Srbijom i Albanijom.

D.K.
Foto: Eurovision.tv

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara