Gay Farma: Deen, Neno i Boris u strastvenom ljubavnom trokutu

NAKON što su mjesecima farmom carovale različite heteroseksualne igrice, podbadanja i aluzije, došlo je vrijeme da "slobodoumni" farmeri prekorače izvjesne društvene tabue, i prebace se na "drugu stranu" romantičnih odnosa - homoseksualnu. Lavinu homoseksualnih aluzija pokrenuo je Deen, koji je izgleda, nakon javnog prekida s bosanskom Paris Hilton "izašao iz ormara" i navalio na Borisa Kosmača - s kojim bi očito rado izmjenjivao nježnosti. Boris i Deen su, nakon nekoliko čašica alkohola, počeli "izmjenjivati nježnosti" grljenjem i poljupcima, a njihov primjer slijedile su i djevojke, na čelu s Hanom, Dvinom i Slađanom Petrušić.

Deen je dao zanimljiv prijedlog i Neni - "Neno, a da ja i ti odemo do pušnice?", predložio mu je, a Neno se, iako je zvučao pomalo degutantno, odmah snašao. "Bolit će te tri dana guzica, kao što je Ivanu!", Neno je bio "prepoznatljivo" duhovit, što je ovoga puta Ivanu, valjda zbog pijanstva, nasmijalo.

Posljednjeg tjedna showa na Farmi su popularni razni izbori, od najboljeg farmera za mužnju do najpoželjnijeg za seksualnog partnera. Titulu najseksi farmerice ponijela je Josipa, koja dečkima osim što je seksualno privlačna, može se pohvaliti i drugim kvalitetama, radišna je, dobra kuharica i požrtvovana majka. Jura je Josipu pokušavao isprovocirati pitanjem zašto se na kupa gola u jezeru, da li je to možda zato što se ne smatra dovoljno privlačnom, ali svestrana Josipa se i u toj situaciji brzo snašla. "Ja mislim da sam dovoljno lijepa, bar su mi to doma moji muškarci rekli!", odgovorila mu je, a mali "tečaj" seksualnosti i golotinje isprovocirao je Alena. Sramežljivom Sviscu nije jasno zašto se o seksu mora razgovarati već prije podneva. Alen je u mukama jer će mu sada, nakon što je upoznao Josipu, jako teško biti pronaći idealnu ženu, jer će u svakoj djevojki koju upozna i koju bude razmatrao kao idealnu životnu družicu, tražiti ženu kakva je Josipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josipa nije očarala samo Alena - i Slađana Petrušić zadivljena je Josipinim izgledom i sposobnostima. Bez dlake na jeziku svim curama na Farmi Slađa je rekla kako bi ih rado "pokarala", osim Josipi, s kojom bi Slađa htjela nešto više od sirovog seksa. "Tebe ja ne bih karala, s tobom bih vodila ljubav!", objasnila je Slađa svoje snove i želje.

Dok su farmeri jedni drugima pameti, Jelena Urukalo sve više vremena provodi razmišljajući o bivšem dečku, reperu Stoki. Ispitivala je Josipu da li ga je možda srela ili vidjela, na što joj je ova potvrdno odgovorila opisujući Stoku sve u samim superlativima. "Jako je zgodan i drag dečko", Josipa je bila iskrena, a iako se Jelena pretvarala da joj do Stoke više nije uopće stalo i da ne razmišlja o njemu, da jedva čeka da ga vidi i riješi stare dugove bilo je i više nego očito.

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara