Gdje su bili roditelji dječaka i zašto su ih puštali u sobu Michaela Jacksona?

Gdje su bili roditelji dječaka i zašto su ih puštali u sobu Michaela Jacksona?
Foto: Wenn

JAMES Safechuck i Wade Robson dali su veliki intervju Oprah Winfrey, zajedno s redateljem dokumentarca o kojemu posljednjih dana bruji cijeli svijet. Leaving Neverland traje četiri sata i obiluje otvorenim ispovijestima dvojice muškaraca koji tvrde da ih je pokojni Michael Jackson godinama seksualno zlostavljao. Osim Robsona i Safechucka, u filmu se pojavljuju i njihovi roditelji koji su im dopuštali da provode noći u kući i sobi Michaela Jacksona.

Nakon što su stotine tisuća ljudi diljem svijeta povjerovale da je pokojni kralj popa zaista bio pedofil, pitanje koje se nametnulo je - kako je moguće da su roditelji dopuštali da im djeca spavaju u krevetu odraslog muškarca i nikada ništa nisu posumnjali?

James Safechuck priznao je Oprah Winfrey da još uvijek nije oprostio svojoj majci. Prema nekim navodima, kralj popa kupio je kuću obitelji Safechuck i davao im novac, a otac i majka nisu sumnjali u Jacksona. Safechuck je Oprah priznao da je vjerojatno i njegova majka bila zavedena pojavom Michaela Jacksona te da je i njome manipulirao. 

"Radim na tome da oprostim svojoj majci, i ona treba raditi na našem odnosu. To nije lako", kazao je Safechuck. Njegova majka je pogledala dokumentarac Leaving Neverland, ali dijelove u kojima on detaljno opisuje seks s Jacksonom nije mogla gledati.

Wade Robson je s majkom u dobrim odnosima. Ipak, proteklih godina nije bilo tako. Robson i njegova majka imali su teške probleme u odnosu nakon što je on postao svjestan da ga je Jackson zlostavljao, a ona dopuštala da spava s njim. 

Obje majke teško su se pomirile s činjenicom da su im sinovi zlostavljani, a pogotovo s činjenicom da se to odvijala gotovo pred njihovim očima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara