Gdje su danas zvijezde Story Super Nove: Neki su drastično promijenili izgled

Gdje su danas zvijezde Story Super Nove: Neki su drastično promijenili izgled
Foto: Nova TV/Press

MONIKA MAMIĆ posljednjih je dana u središtu pažnje javnosti nakon što je otkriveno da je Općinski sud u Sesvetama donio nepravomoćnu presudu prema kojoj Zoranu Mamiću mora vratiti 200 tisuća eura i pripadajuće kamate koje teku od 16. prosinca 2016. godine, kao i 167.750 kuna troška parničnog postupka,

Lijepu Moniku javnost je upoznala davne 2003. godine kad se prijavila u prvi hrvatski reality show Story Super Nova. Ona nije jedino danas poznato lice koje se pojavilo u tom showu, a velik broj njih ostvario je veoma uspješne karijere nakon sudjelovanja.

Nikolina Ristović, tada Pišek, dokazala je da njoj nikakav show nije bio potreban za uspjeh. Iako se prijavila i ušla među top 20, brzo je od showa odustala. Kako je kasnije rekla, nije željela da netko javno procjenjuje njene mane i kvalitete te je smatrala da su ljudi koji su to trebali raditi jednaki njoj i to joj nikako nije leglo.

Nakon što je vodila brojne emisije na HRT-u i Novoj TV, Nikolina se udala za povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića i preselila u Beograd. Tamo je neko vrijeme radila na Prvoj TV, no suradnja je u jednom trenu puknula.

Već spomenuta Monika Mamić, u to vrijeme Kravić, nakon showa je radila kao voditeljica Red Carpeta na Novoj TV. Karijera je trajala dok nije upoznala Marija Mamića, sina Zdravka Mamića. Rodila je dva sina i potpuno se povukla iz javnosti. Kad su dječaci malo odrasli, okušala se kao voditeljica na RTL-u, no ne zadugo.

U fokusu javnosti ponovno se našla 2016. godine kad je objavljeno da se razvodi od Mamića. On je ubrzo uplovio u novu vezu i brak s Tiom Jurčić, a Monika svoj privatni život skriva od javnosti. Posljednjih godina radi u programskom odjelu jednog radija.

Paola Valić Bekić nakon nekoliko emisija koje je odradila za Novu TV nestala je iz javnosti. Veliki povratak odradila je kao natjecateljica u showu "Tvoje lice zvuči" poznato. Trenutno ponovno radi na Novoj TV i piše svoj blog.

Barbara Radulović neko se vrijeme zadržala na malim ekranima te je sudjelovala u "Plesu sa zvijezdama". Kasnije ju je publika mogla samo slušati jer se počela baviti posuđivanjem glasova, a danas živi u Austriji.

Dorijan Elezović čak je 16 godina radio na Novoj TV, sve do ljeta ove godine, kad je odlučio pokrenuti vlastitu PR agenciju.

"Istina je da odlazim s Nove TV, ali i dalje ostaje otvorena mogućnost za suradnju. Otvorio sam agenciju za PR i savjetovanja, ali isto tako nisam odustao od novinarstva i voditeljskog posla. Bit ću slobodnjak i to će mi pružiti mogućnost i za druge suradnje. Naprosto sam se poželio više prostora za sebe, a iskustvo koje imam mi to dopušta. Odlazim s prelijepim uspomenama i velikim iskustvom vjerujući da ovo nije konačni kraj naše suradnje. Veselim se novim izazovima, novim poslovima kroz koje ću i drugima pomoći da poprave svoje poslovanje. Također, bavit ću se i edukacijama te društvenim mrežama. Moje novo i vlastito radno mjesto već je krenulo s radom tako da nema pauze. Radim punom parom i uživam", rekao je tada za Index.

Marin Tironi pobijedio je u showu, no pokazalo se da vođenje showbusiness emisije nije bilo za njega. Raskinuo je ugovor s Novom TV te se ubrzo pojavio na HRT-u kao voditelj "Upitnika" s Joškom Lokasom. Danas radi kao fotograf u jednoj agenciji.

Njega se možda ne sjećate, ali i novinar Nove TV Davor Garić okušao se u showu, a tada je izgledao malo drugačije. Osim što godinama radi kao novinar, pojavio se i u nekoliko domaćih sapunica poput "Ville Marije", "Ponosa Ratkajevih" i "Larinog izbora". Lani je sudjelovao u "Plesu sa zvijezdama".

Anja Alavanja Romac bila je jedna od miljenica publike tijekom showa te jedna od onih koja je slavu maksimalno iskoristila. Pojavila se na malim ekranima kao voditeljica niza emisija, a danas radi na emisiji "Zdravlje na kvadrat".

Ivona Pandža Periša radila je u Informativnoj redakciji Nove TV. Prije nekoliko godina sa suprugom i četvero djece preselila se u Koprivnicu i zaposlila kao voditeljica poslova Coolinarike.

Predrag Šuka je nakon showa s Nives Čanović vodio "Leteći start", a danas radi kao vanjski predavač na Visokom učilištu Algebra, kao voditelj multimedijskog računarstva i razvoja računalnih igara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Predrag Rócneasta Šuka (@rocneasta) on

U showu se okušala i bivša Miss Hrvatske Rajna Raguž. Iako je jedna od poznatijih domaćih misica, na kraju se odlučila za karijeru iza objektiva te danas radi kao uspješna fotografkinja. Sa suprugom Tomislavom Čuljakom ima dvoje djece, a na putu im je i treće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara