George Best prodaje sportske trofeje kako bi kupio vilu u Grčkoj

NAKON Davida Beckhama engleski tabloidi najviše pune stranice aferama bivšeg slavnog nogometaša koji je nakon završetka karijere postao pijanac.

Kada mu je alkohol toliko uništio jetru da je mogao svakog časa umrijeti liječnici su mu transplatirali novi organ s kojim je mogao normalno živjeti.Neko vrijeme sve je štimalo, ali George je ponovo odlutao u pubove gdje se nedavno i potukao s jednim novinarom.

Iako sam tvrdi da je prilično bogat i ne treba mu lova odlučio je za 400.000 funti prodati dva svoja legendarna trofeja koja je primio kao najbolji igrač Engleske i Europe. Vjeruje da će ih kupiti neki od njegovih prijatelja kako bi ih mogao i dalje pogledati kada se zaželi, a svoju odluku o prodaji komentirao je "kako je bolje da njegova obitelj ima vilu za odmor, nego dva trofeja koji se iz sigurnosnih razloga moraju držati u sefu banke".

Njegova supruga Alex sigurno nije zadovoljna njegovom namjerom da ima vilu na otoku Corfuu koji je poznat kao ljetovalište mladih Engleza koji se tamo prepuštaju opijanju i seksu, pa su nedavno i na javnoj plaži pred očima zaprepaštenih kupača izveli oralni seks.

To još nije kraj priče jer je George sa suprugom otišao ljetovati na Maltu, gdje se u pijanom stanju uspio spetljati s jednom djevojkom, pa ga je Alex napustila i sada uživa sama bez vjenčanog prstena u Španjolskoj.

Osam godina gnjavaže u braku s Bestom napokon joj je prisjelo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara