Georgina fotkala djecu u igri, ali čekajte da uočite detalje u pozadini...

Georgina fotkala djecu u igri, ali čekajte da uočite detalje u pozadini...
Foto: Instagram

GEORGINA RODRIGUEZ objavila je fotografiju iz svoje garderobe na kojoj se blizanci Eva i Mateo i malena Alena igraju s njenim skupocjenima krpicama i modnim dodacima.

Fokus s dječje igre privukli su luksuzni detalji u pozadini - skupe torbice i cipele vrijedne stotine i stotine tisuća (barem). Chanel, Dior, Louis Vuitton, Celine, pa čak i najskuplje torbe svijeta, one Birkin brenda Hermes... Svi ti brendovi mogu se vidjeti na policama garderobe koju su djeca Cristiana Ronalda iskoristila kao dječje igralište.

Inače, Georgina ima najmanje šest torbi Hermes Birkin koje su 2016. godine proglašene investicijom vrednijom od zlata. Cijene tih torbi se uglavnom kreću od 40 tisuća kuna pa sve do 80 tisuća, ali i do nekoliko stotina tisuća ako je riječ o personaliziranim primjercima. Točna cijena ove torbe može se saznati jedino na zahtjev, a ona, osim o veličini, ovisi i o vrsti kože od koje je rađena, zemlje u kojoj se prodaje te čak i boje i modela. Za kupovinu ove torbe dugo je postojala čak i lista čekanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Španjolski mediji tvrde da Ronaldo Georgini daje mjesečni džeparac u iznosu od 50 do 100 tisuća eura (od 370 tisuća do 750 tisuća kuna). 26-godišnja ljepotica navodno za svaki sponzorirani post na Instagramu traži oko 8000 eura, a za intervjue je tražila i do 100 tisuća eura. Ronaldo s Juventusom ima ugovor od skoro trideset milijuna eura godišnje.

Georgina Rodriguez kao djevojčica se s obitelji preselila u Španjolsku, gdje se njen otac Jorge Eduardo Rodriguez Gorjon profesionalno bavio nogometom. On se nije baš ostvario na nogometni terenima pa se prebacio na kriminal. Osuđeni je trgovac drogom te je u zatvoru proveo deset godina, a navodno je i protjeran iz Španjolske.

U djetinjstvu je Georgina željela biti plesačica, no okušala se i u manekenstvu. Radila je i kao čistačica u Velikoj Britaniji.

Ronalda je upoznala dok je radila kao prodavačica u Guccijevoj trgovini u Madridu. 

Njihova veza službeno je počela 2016. godine na jednoj zabavi. Ubrzo je dobila otkaz u dućanu, presudile su joj paparazzo snimke njenog spoja s Ronaldom u pariškom Disneylandu. 

Sljedeće godine rodila je Alanu Martinu, njihovu prvu kćer, a s Ronaldom odgaja i blizance Evu i Matea te sina Cristiana koje mu je rodila surogat-majka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara