Gerard Butler došao na rođendan vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića

Tekst: N.Š.
Foto: JLP

NAKON što je postalo očito da Gerard Butler ne može bez beogradskog noćnog života, iz Srbije dolaze vijesti da holivudski glumac pomalo postaje dio tamošnjeg jet seta. Naime, prema pisanju srpskog Storyja, Gerard je ovog tjedna bio gost na 43. rođendanu vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski medijski tajkun napravio je veliku zabavu u svojoj kući na Senjaku na kojoj su bili svi važniji protagonisti srpskog javnog života. Goste su zabavljali Tijana Dapčević i Oliver Mandić, a navodno je proslava trajala do ranih jutarnjih sati. Gerard Butler, koji je ovih dana ponovno posjetio Srbiju u privatnom aranžmanu, nije mogao odoljeti jednom od najvećih clebrity okupljanja u susjednoj državi. Na proslavu je došao u društvu Marka Miškovića i pjevačice Jovane Nikolić. Među uzvanicima su bili i političar Nenad Čanak, Jovana Janković, Srđan Šaper, voditeljica Bojana Lekić i drugi.

Holivudski je glumac iz Srbije otišao prije tri tjedna da bi se ovih dana ponovno, u tajnosti, vratio u Beograd. Gerard navodno obilazi srpske noćne klubove i uživa u provodu, ali tamošnji mediji tvrde da se nije javio niti jednoj od djevojaka koje su se s njim povezivale.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara